Gå til innhold

PPU i kombinasjon med jobb?


Balder987

Anbefalte innlegg

Hei,

Er i full jobb som sivilingeniør (bakgrunn fra NTNU), men ønsker på sikt å kunne undervise på VGS - enten yrkesfag eller allmennfag. Har sett på å ta PPU, og lurer på om det er noen som har erfaring med å kombinere dette med jobb i full stilling ved siden av? Ser at det finnes deltidsstudium som går over 2 år og samlingsbasert. Hadde eventuelt vært fint å tatt enkeltemner for i eget tempo, men vet ikke om utdanningen er et "pakkeforløp"?
Praksis er jo en utfordring å kombinere med jobb, må jo evt. bruke feriene på dette.. Har hørt at man kan ta praksis først etter man har fått seg jobb som lærer, men finner ingen kilder på dette. Noen som vet?

Bor på Vestlandet og har sett på å ta det gjennom HVL men om det finnes andre institusjoner som har nettstudium hadde det jo vært supert!

Endret av Balder987
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Utdanningen er gjerne et pakkeløp. Det går fint å ta det deltid, det eneste som kan skape problemer er praksisen. Mange som tar utdanningen gjør det etter at de har fått jobb som lærer og da kan man ta praksisen på egen skole om man vil det. Det er derimot ikke noe krav at du har jobb som lærer og du trenger ikke ta praksisen på egen skole. Etter mitt syn er det vel heller bedre å gjøre det på en annen skole.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...