Gå til innhold

Radeon 9600 funker ikke ?


AsconaB

Anbefalte innlegg

Brodern fikk nytt skjermkort til jul, et ATI Radeon 9600. Røska ut det gammle og plugga i det nye. Starter opp innstallerer driverne og tester Colin McRae Rally 2. Det hakker like mye som med det gammle kortet ?? et 32 mb kort av ukjent merke. OS = XP Pro. Røsker ut det nye og prøver det gammle og finner ut at jammen hakker det akkurat like mye. Setter inn det nye igjen og peeep pip peeep pip. **%@$¤..... hva er det nå da.... prøver å sette kortet bedre i men det samme skjer, tar det ut og setter det i flere ganger, tar til og med ut HK og setter det i men det samme skjer. Bare det gammle kortet funker. Tar med det nye kortet hvor det ble kjøpt og de setter det i en testmaskin og kortet funker som FAN. Innstalerer driverne kjører en test og FUNKER. Lar kortet stå i deres maskin et par dager for og se om de greier å provosere frem noen feil. Tar med broderns maskin og heller ikke de greier å få kortet til å funke i maskina. Dette er hos en databutikk ikke en jalla elkjøp/expert butikk. For gammelt HK er konklusjonen da. Brodern kjøper nytt HK : MSI KT2 Combo. Bytter ut det gammle HK og setter i det nye HK med det nye skjermkortet men AKKURAT det samme skjer. Setter inn det gammle skjermkortet og det funker. Mildt sagt hva er galt ??? Har prøvd flere ganger å sette skjermkortet ordentlig i ved å ta det ut og lirke og prøve å få det ordentlig i. Det funker i andre maskiner men ikke innenfor dette kabinettets vegger no matter what HK !!!??? STRANGE...... Noen tips ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmmm, er usikker på om han gjorde det, men maskina skulle da greie å starte opp fordet ? Slik det er nå piper den bare og skjermen er helt svart. Før prøve det gammle kortet og uninnstalere de nye driverne, for de la han ivertfall inn. Også prøve på nytt, skjekke om han har uninnstalert de gammle også. Men kan ikke fatte at dette skulle ha noe med om den greier å starte eller ei...

Endret av AsconaB
Lenke til kommentar
Bare det at Chieftec har en 'tendens' til å støye noe voldsomt... Nå har ikke jeg vært borte i alle det siste da men.

Har ittno' problem med min Chieftec 360w, den er veldig stille og stabil ;)

 

AsconaB: Om du ikkje får kontakt med skjermen i det heiletatt, kan du prøve å ta ein Clear CMOS. Står forklart i manualen til hovedkortet.

Lenke til kommentar

Okei, formatert nå, og det samme er det samme. Prøvd med Clear CMOS også. No go. Altså, formaterte med det gammle kortet i, tok det ut og satte i det nye, samme skjedde, prøvde clear cmos, samme skjedde. Kortet står garantert helt nedi porten. :yes: Ka det være at det nye HK heller ikke støtter SK ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...