Gå til innhold

Phillips tv 55PUS8303 -rart problem


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg har fått et rart problem med TV-en min. Netflix, you tube, Disney+ osv har sluttet å streame i høyeste kvalitet på TV-en min. Netflix streamer ikke høyere enn 540p og YouTube går ikke høyere enn 720p. På Netflix får jeg ikke engang 5.1 lyd. 
Har 100mbps nett og koblet TV-en til kabel, så problemet ligger ikke der. Når jeg bruker de samme appene på ps4 så får jeg beste mulige oppløsning. Jeg har gravd gjennom alt av innstillinger, jeg har prøve å reinstallere TV-en og resette alt uten hell. 
 

Er det noen andre som har opplevd noe lignende og kanskje har en løsning?

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Merko skrev (19 timer siden):

Har du nettleser i TVen? Hva om du går på fast.com der, hva får du opp da av hastighet?

Via nettleseren får jeg 94 Mbps.

 

Mr D skrev (19 timer siden):

Kan forsøke å restarte TV-en. Enten ved å nappe ut strømledningen under bruk, eller i Android-menyen -> Info -> start på nytt.

Har prøvd alt. Jeg skjønner virkelig ikke hva det er. Kan det være software-problemer? Noe med smart-tv-programvaren som ikke funker? 

Har funnet ut at noen videoer på youtube blir spilt av i 4k med HDR, mens andre ikke gjør det. Netflix er bare 540p.

Endret av magnusd.
Lenke til kommentar

Siden mange TV'er kun har 10/100 nic er det bedre å koble til over AC wifi. Har også hatt uforklarlige problemer med  kablet net til forskjellige TVer siste årene. Så bruker kun wifi nå. Tipper de bare stapper inn biligste nic til 2 cent på fleste TVer. Så koble på 5ghz, 80mhz AC wifi osv så tipper jeg det fungerer bedre.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei igjen. Takker for svarene så langt.

Jeg har lagt merke til en liten detalj nå. Som jeg har skrevet tidlgiere så er det slik at jeg kan spille av noen videoer på you tube i 4K mens andre ikke. Det jeg har lagt merke til er at de videoene jeg ikke får spilt av i 4K er de med 60 fps. Kan feilen ligge her en plass? Noe med bildeoppdateringen? Her er jeg på tynn is hva kunnskap gjelder så jeg skyter i blinde på dette, men det er likevel noe å bemerke oppi dette. 

Men det forklarer forsåvidt ikke hvorfor alt spilles av som normalt når jeg bruker PS4-pro eller Chromcast ultra...

Jeg holder på  å gå på veggen her. Har i tillegg kontaktet phillips kundeservice, men de skriver til meg som om jeg var et barn og har begynt å fortelle meg at videoer har forskjellige oppløsninger og at det er derfor alt ikke kommer i 4K...

 

Jeg tror i tillegg problemet startet etter at jeg hadde koblet macen min til tven via HDMI-kabel. Kan det ha gjort noe med tven?

 

Håper noen av dere kanskje har noen tips eller triks. :)

 

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...