Gå til innhold

Problemer med pakkende filer.


Anbefalte innlegg

Min partisjon for windows er for liten (dette fant jeg fort ut), men nå har jeg installert masse programvare og forskjellige ting, orker ikke formatere nå. Så var det problemet; jeg får ikke pakket ut filer (innstallert), de legger seg i temp mappa på mitt brukernavn.. (hovedsaklig pakkende exe filer)

 

Feks, patch for BF vil ikke installeres pga plassmangel! Hva skal jeg gjøre, jeg blir gal!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan flytte my documents til en annen partisjon (ved å høyreklikke på my documents på skrivebordet). Tempkatalogen ligger under der (vanligvis, vil jeg tro) og du vil da ha flyttet problemet.

 

Etterpå kan du ta en titt på program ala partition magic for å få litt mer plass på systempartisjonen din. Windows blir fort litt gretten hvis den er tom for plass på disken den swapper på.

Lenke til kommentar

Forresten.. hvis du tar en titt på .. tja....

høyreklikk på my computer, properties, advanced, environment variables, og gjør om på verdiene for TMP og TEMP vil du muligens også løse problemet.. Dvs, hvis du gjør dem om til en plass på en partisjno som har litt ledig plass. Har ikke testa dette, men det burde i praksis bli det samme som å flytte my documents.. Bare at du da fortsatt har my documents på vanlig plass (type c:\documents and settings\...)

 

Hvis du flytter my documents, som jeg foreslo i forrige plass, vil tempmapper, temporary internet files, brukreinnstillinger, mail, og hele pakken flyttes. Da slipper du å gå tom for plass bare ved å sjekke mail.. :)

Endret av Tosh
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...