Jump to content
Sign in to follow this  
omskolertsykepleier

Sykepleier

Recommended Posts

Hei

Jeg var ferdig utdannet sykepleier i 2017, og har jobbet 100% siden den gang. Har jobbet i helsevesenet siden 2012, så har derfor noen år erfaring fra forskjellige områder i helsevesenet. Nå kjenner jeg dessverre at dette ikke er så givende for meg lenger. Syns derimot ingeniør utdanningen ser ganske spennende ut, da tenker jeg i retningen byggingeniør. Er ganske god i matte og liker realfagene. Noen som har erfaringer å komme med som tidligere sykepleiere? Eller generelt dere som har studert/studere til ingeniør? 

 

Mvh Sykepleier 25 år.

Share this post


Link to post

Er selv maskiningeniør. 

Det er bare å hoppe i det dersom det er det du vill.

Økonomisk kommer du til å gå glipp av endel inntekt mens du studerer og forsinket dette med å komme inn i boligmarkedet. Tenk også på hva du taper av pensjonspoeng. 

Share this post


Link to post

Er også ingeniør men har ikkje så mykje å kommentere anna enn at du bør velge det som du trur du kjem til å trivast best med.

Kva er det innanfor ingeniøryrket som du interesserer deg for? Har du bestemt deg for byggingeniør eller er du open også for andre ingeniørretningar?

Med bakgrunn som sjukepleiar så er det likevel enkelte ting som du med fordel kan vurdere.
For det fyrste, kunne det være aktuelt å bli bioingeniør? Kva er det med helsevesenet som du no er lei av? Som bioingeniør så er det litt pasientkontakt i form av prøvetaking, men mesteparten av arbeidet er analyseringsarbeid utan pasientkontakt. Så dersom du ikkje er heilt lei helsevesenet så har du eit særdeles godt utgangspunkt til å bli bioingeniør.

Det andre du kan vurdere er å ta ei ingeniørutdanning der du kan sikte deg inn på å jobbe off-shore. Som sjukepleiar kan du fylle rolla som medic til sjøs og er du i tillegg maskin eller elektroingeniør så burde du ha gode forutsetningar for å finne deg jobb.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...