Gå til innhold

KOMMENTAR: The Witcher fikk ingen Emmy-nominasjoner, uten at det gjør noe


Anbefalte innlegg

Iki skrev (11 minutter siden):

Jeg har ikke noe problem med dette, men jeg har et problem med at serien ikke prøver å vise at det går tid mellom ulike scener.

Noe så lett som en kommentar "jeg har jobbet for dere i 30 år nå" eller lignende.

 

Men hvordan forklarer man Jaskier? Historien hans med Geralt strekker seg over hele 20 år, uten noen forandringer i utseende.

Det at det tar 18 år fra Ciry rømmer til Geralt finner henne?

Gikk tilbake for å se scenen hvor yennefer er i vognen sammen med Kalis å hun sier jo faktisk at hun har jobbet for dem de siste 3 tiårene. Replikken er som følgende :

Sitat

"And i really, really love that instead, I've gotten to spend the last three decades cleaning up stupid political messes."

At Jaskier ikke aldres betydelig er vel kanskje en fair kritikk, men leter en etter feil finner en de i alle serier :) .

I forhold til hvor lang tid det tar fra ciri rømmer til geralt finner henne har nok serien tatt seg litt kunstnerisk frihet, det tok ikke lang tid i serien fra hun rømte til hun traff Geralt, timlinen til serien sier vel at hun vandret rundt i 2 uker før de møttes. I bøkene er det mer uklart, men var snakk om noen år. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå har verken Emmy, Oscar eller Golden Globe utdelingen noe med artistisk meritt å gjøre. Det er en grunn til at 'Oscar bait' er et reelt fenomen, i nyere tid har også filmer som pusher Hollywood's flavor-of-the-week agenda håvet inn en haug med priser. Emmy er også kjent for å belønne innflytelsesrike serier som er ved veis ende med 'prestisjetunge' priser som 'beste serie', et godt eksempel på dette er den siste sesongen av Game of Thrones som var reinspikka søppel. Disse utdelingene favoriserer i tillegg amerikanske produksjoner i så stor grad at man egentlig kan igorere å nominere europeiske/asiatiske/latinamerikanske verker. Lo godt når 'Green Book' slo 'Roma' i kategorien 'beste film' og når 'Big Hero 6' slo 'Kaguya' i kategorien 'beste animasjonsfilm'.

Så bare et par episoder av Witcher, var ikke helt min greie ?

 

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...