Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

I forhold til USA....


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
20 hours ago, asdaylightdies said:

Så håndtere Tegnell og svenskene koronakrisen bedre enn Trump. De bagatellisere ikke det med å si at det er bare influensa, og de har faktisk tiltaker som ligner på det vi hadde 4 måneder siden. 

Sverige hadde en plan og gjennomførte den. Hovedproblemet til Sverige er at andre land ser ut til å gjøre det bedre enn de forventet og viruset har høyere dødlighet enn de antok.

USA er bare en tragedie. Først så var det bare en influensa, så ble masse folk smittet på engang og de innførte lockdown over hele USA. Så begynte republikanerene å demonstrere og de republikanske statene åpnet opp igjen, mens demokratiske stater forble stengt og tok større økonomisk skade. 

Og så begynte demokrater å demonstrere overalt og republikanere sa "fuck it" og sluttet å bry seg om viruset. Noen uker senere så har smittespredningen i demokratiske stater økt noe og det har gått helt ut av kontroll i republikanske stater og de stenger ned igjen. Med andre ord, det er full kaos og ingen felles strategi.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Virker som Kina visste hva de drev med. Såvidt vi har fått vite, så har de fått viruset under kontroll for mange måneder siden. Det virker som de visste at USA ikke ville ta dette seriøst, med en som Trump på toppen som bare surrer og tuller rundt, at viruset var skreddersydd psykologisk for et land med mentaliteten som USA fronter.

Og Kina nekter å svare for seg. Hundrevis av land krever svar, de sier ingenting. Etter mitt skjønn så er sannsynligheten for ny verdenskrig innen de neste 100 år ikke veldig usannsynlig. 1,5 milliarder mennesker i en diktatur-politistat. Det går aldri bra.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...