Gå til innhold

Aliens


Taurean

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Absolutt. De finnes nok på en annen galakse. Noen er nok ondsinnede, men tror flesteparten er harmløse og kun nysgjerrige på oss mennesker. Evil Aliens, altså de som er onde, er sannsynligvis mer ute etter å sabotere for oss. Tror de viser seg veldig sjeldent, men at når de gjør det så gjør de det med en plan og et formål.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Uten tvil. Universet er for stort til at vi kan være alene, selv om det er mange faktorer som må klaffe for at noen skal komme på et høyt nok nivå til å bli oppdaget av andre.

Ondsinnede eller ikke er av så stor betydning. Avstandene er nok uansett så store at man aldri vil komme i kontakt. Energimengden man må bruke for å nå hverandre er med stor sikkerhet så latterlige at man enkelt  kan oppnå samme resultat lokalt til en promille av samme kost.

Såvidt jeg vet så er det ingen ressurser som er nødvendige å krysse halve galaksen for å få tak i. Alt man noensinne vil trenge for å opprettholde og utvikle sin egen sivilisasjon finnes i bøtter og spann i ethvert solsystem. Det er sannsynligvis ingen som blåser sparepengene på å reise til Amerika for å kjøpe en brus når det tar deg fem minutter å gå ned på butikken for å kjøpe det samme der.

En annen ting er at den eneste måten å sikre et godt liv for alle individer i en sivilisasjon sikkert er å laste seg inn i et digitalt paradis og leve ut livet i en server bunkret inne i en planet eller drivende rundt et solsystem. Det er kanskje den naturlige evolusjon for de fleste sivilisasjoner og kanskje grunnen til at kosmos ikke flommer over av signaler.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...