Gå til innhold

Noen som vil dra på hw.no ferie?


allyse

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

som nevnt tidligere så er buss det desiderte rimeligste alternativet vi har viss man har en fullbooket buss (eller to..) men som også nevnt så trenger vi flere personer med busslappen.

 

en nevnte at lastebillappen burde holde men det gjør den nok ikke. blir man stoppet med C(E) på lappen og 40 passasjerer så 'sliter' sjåføren litt ;)

 

Allyse, Jeg tror dette kan gjennomføres jeg, sett at vi får tak i flere sjåfører med busslappen (Jeg har BECEDE så jeg kan kjøre) og får fyllt opp bussen(e) og bestemt oss for hvor vi skal dra og når vi skal dra.

Lenke til kommentar
Nei, seriøst, har dere faktisk tenkt til å gjennomføre dette om det er nok interesse for det? :) Eller er det bare litt leking med tanken?

Ser jo seriøst ut som det er interesse for en tur, så jeg ser for meg vi kan gjennomføre dette jeg!

Dere.. Du.. ueland og han andre kisen kunne jo vaert generals for dette.. Oslo er et naturlig sted og starte pga at vi kan kjoere soeroest. og saa etterpaa til Danmark.. trenger ikke og vaere utenlands ,men det blir en god del bedre da.. Danmark er jo ikke noe saerlig langt og naar vi foerst er der er ikke tyskland langt vekke heller..

 

Saa jeg er med saalenge det ikke koster evig mye.. kan sikkert faa med meg noen av kameratene mine ogsaa. IKKE kommenter det!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...