Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei, har hatt problemer men windows siste par dager, der den henger seg opp på oppstart og avslutting av pcen. Noen ganger så starter ikke pcen i det hele tatt og er stuck i bios loading.  Jeg testet med å ta ut ssdene for å se om det funket og når jeg tok ut den 1tb ssden jeg kjøpte for 3måneder siden så funker pcen igjen.

Men det som er rart er at SSDen som er defekt ikke er den jeg har installert Win10 på, så hvorfor klarer ikke dataen og starte pga den defekte SSDen eller er det ett annet underliggende problem ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ok, så noe enda rarere har skjedd og sliter fortsatt med og lokalisere hva som er problemet.

Så jeg koblet til 1tb SSDen igjen også funket pcen med alle 3 ssdene innstallert, jeg kjørte en lang test på Magician og ingen problemer kom frem.

Og frem til idag så har det ikke vært mange problemer, men idag etter en windows update så lagger biosen, kommer inn i windows og alt er bare uresponsivt og programmer jeg åpner osv krasjer, så jeg restarter pcen og den loader bare i bios, så jeg skrur pcen av igjen og tar ut den ene Sata kabelen på den ene SSDen ( En annen denne gangen for å se om den og fikser det) og igjen så funker Windows igjen som normalt.

Hva er det som kan være galt ? er det hovedkortet som begynner å bli ødelagt?

Så altså hver gang jeg får problemer i windows og oppstart så tar jeg og kobler ut den ene Sata kabelen fra en av SSDene også starter jeg pcen uten den SSDen og den funker normalt igjen, samme hvilken jeg SSD jeg tar.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...