Gå til innhold

Hva synes dere om insatsen til Kurt i World Idol?


Anbefalte innlegg

Emnet taler for seg seg selv. Hva synes dere?

 

Jeg synes at han gjorde en duper jobb ;) . Jeg synes han var den beste av finalistene pga. den utstrålingen og den sikre stemmen han har.

 

Synes det var bra sagt av den ene dommeren at han så ut som en hobbit, men jeg synes at dommeren dro strikken litt for langt der han sto å hintet litt til at han var stygg :angry: . Hehehe...... den Polske dommeren dreit seg så sinnsvakt ut..... hehe.....

 

Jeg gleder meg litt til nyttårsaften da vi kan høre stemmene og den som vinner....

Endret av Tha sims
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Veldig bra, men ikke det beste jeg har hørt fra ham. Som jeg tror jeg allerede4 har sagt et annet sted, fikk jeg lyst til å smelle til drittsekken som sa han er stygg. Uansett hva en dommer i en slik konkurranse sier, er det å gå langt over grensen når han sitter der og godter seg over å knuse lovende artister. Mest sannsynlig fordi han selv aldri lykkes spesielt godt som artist. Surprise me. Jo bedre artistene var, jo surere ble han.

Lenke til kommentar
' date='29/12/2003 : 23:16'] Det med å være en hobbit - det var jo gråsonen, fordi det kan jo ta humoristisk, men å si at han var stygg :mad:

jeppers.... skikkelig dårlig gjort :scared: ..... Ikke for å væra "homo"/"femi".... Kurt kan man ikke si er den mest peneste mannen jeg har sett.... men han har jo sjarm..... Hvis noen kaller/hinter til at han er stygg veit jeg om en haug av folk den dommeren ville ha kalt monster...

Lenke til kommentar

Hva feilte det han dusten fra USA som trodde han var sjef?

 

Han sa jo tillogmed: "hvorfor ansatte jeg den dusten fra polen"

 

Han skulle hatt juling for å kalle kurt stygg, totalt useriøst og frekkt sagt.

En slik gjeng med sutrete dommere skal du lete lenge etter.

Vi satt en del folk her hos meg og syns hele greien ble altfor useriøst pga. han klovnen fra usa.

 

kurt sang klart best,! men de har et poeng i at han ikke ser ut som en prins, men i våre norske øyne er han fatisk en prins!

 

Og hun derre primadonnaen fra USA har nå fått så mye sangtrening (hun vant konkuransen fo ett år siden) men hun synger jo akkurat make som alle de andre amerikanske ungdomspop-sangerne, f.eks. christina agilera.

Lenke til kommentar

Jeg er helt enig!

 

Jeg må få si at jeg syns Jan Fredrik gjorde en god jobb som dommer.

Når det gjedler de frekke dommerne så tror jeg nok de skal være glade for at de har livvakter! Jeg mener, hvis de hadde gått rundt og vært spydige mot folk "på gata" på den måten så hadde de vel blitt slått ned! :devil:

 

Jeg tror Kurt har en god sjangs til å vinne - han er jo DØDSFLINK! Kelly Og Will har også gode sjangser, men jeg tror de rota til fremføringene litt. Ble litt skuffa over Will sin opptreden, er enig med Jan Fredrik: "Det mangla ca. 20% før jeg fikk gåsehud".

 

Kelly er også kjempeflink, men hun valgte kanskje en litt rar sang...asså, hun brifa altfor mye med tonene...nesten småslitsomt å høre på i lengden :p

 

Men kurt? :thumbs::thumbs::thumbs:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...