Gå til innhold

Hva gjorde du på fritiden da du vokste opp?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Alt mulig rart .. Sykla rundt, klatra i trær, fløy rundt i skævven, utforska bygda (vokst opp i en bygd). Et kjøpesenter som lå der fikk besøk av oss da vi var før ungdomstiden. Fant på mye sprell der, blant annet spilleautomatene fikk gjennomgå ^^ Fy søren vi fant ut mye rart med dem. Blant annet når 20-kroningene kom, så fant vi ut at de gamle typene 50-øringer ble registrert som en 20-kroning. 2 dager etterpå hadde en annen og jeg samlet en pose med 50-øringer, da stod de og reparerte maskinen. En annen maskin som skrev ut lapper man kunne handle med i butikken (ja, sprøtt konsept, vi solgte dem til foreldra våres ^^), hvor myntene man la på, la seg på en slags hylle over utløpskassen. Dunket man med hånden opp på den, så raste penga ned i kassa.

En bekjent lagde en bue og piler som var temmelig kraftig. Han var litt ute av kontroll da, skøyt en pil rett opp i lufta og stod bare og så etter den ^^ Så landet den 3 meter unna oss, rett ned i bakken. Vi lærte fort da. Han lagde fine spretterter også.

Husker når vi fikk Game Boy, det ble en stor greie. Holdt på mye med det.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Actionfigurer, tegnefilmer og tegneserier, spilling på originale Nintendo og Gameboy. Vi leide også en del film og heldigvis var ikke folk så nøye med aldersgrenser, ellers hadde jeg gått glipp av mye bra. Jeg husker fortsatt at T-1000 i Terminator 2 skremte vannet av meg da den filmen kom på video i 92 eller 93, da var jeg 8--9 år.

Av uteleker gikk det mest i fotball, basketball (21), slåball, boksen går, aking og snøballkamper. Men jeg må innrømme at jeg aldri synes dette var like gøy som "innelekene".

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
Gjest Slettet+9817234

Fint lite og ingenting. Gikk veldig mye. Langt. Bare for å slippe å være hjemme. Gikk ut tidlig og kom hjem til leggetid eller litt senere. På skoledager brukte en flere timer på en snau kilometer med skolevei. Da en fikk sin første datamaskin begynte en å gjemme seg i kjelleren. Da Var en ute av syne og ute av sinn. I tenårene begynte en å bare være hos et par venner. Mye det samme, gjemme oss i kjelleren. Og gå hjem når alle andre sov. 

Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...