Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Skrevet
4 minutes ago, TitanSable said:

Syltet løk vil vel miste en del av løksmaken og få en sur-søtsmak?

Hvis det får samme smak som løken når man lager sursild, er jo det knallgodt.

  • Liker 2
Videoannonse
Annonse
Skrevet
Granca skrev (Akkurat nå):

Hvorfor ghoster dere låta mi. Yiddo og Ale?

 

Beklager gjør så mye på en gang her nå. Research til blogginnlegg, research til forelesning på onsdag, research til dagpenger, research til Kolonial og andre som kan levere mat på døren. 

Skrevet
Stormoen33 skrev (3 minutter siden):

jeg elsker også rå løk

Hater det seff. Intenst. Men elsker stekt eller karamellisert. Søtt skare værra!

  • Liker 1
Skrevet
SirOwen skrev (1 minutt siden):

Hvis det får samme smak som løken når man lager sursild, er jo det knallgodt.

Vil tro det er noe av det samme ja. (Spiser ikke sursild)

Skrevet
1 minute ago, Stormoen33 said:

Vil tro det er noe av det samme ja. (Spiser ikke sursild)

Min bestemor lagde mye sursild, med ekstra mye løk, ettersom jeg spiste brødskiver med masse av den løken på.

  • Innsiktsfullt 1
Skrevet
TitanSable skrev (7 minutter siden):

Syltet løk

Syltet løk får først en åndssvak form, deretter en skremmende form. Da er det lov! Og da trenger du ikke bøye løken. Eller verbet!

 

  • Innsiktsfullt 1
Skrevet
SirOwen skrev (4 minutter siden):

Min bestemor lagde mye sursild, med ekstra mye løk, ettersom jeg spiste brødskiver med masse av den løken på.

Man kjører jo bare på med ekstra løk oppi greia i noen dager før man konsumerer den. Utrolig nok er det for lite løk i disse ferdigboksene.

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...