Jump to content
DwarfUlf

PC restarte ved intense stunder.

Recommended Posts

Tittelen sier det meste, vis e spelle noe nytt og ser på film samtidig, etter en stund, så bare slår den seg av og rebooter etter en stund. 

Har hatt samtlige problemer med Splinter Cell Blacklist, der det var satt på ultra grafikk, men funka fint når e satte den på low. Arma 3 med 50 mods funker helt fint på ultra, for en eller annen grunn, samme med For honor, Second Life på High settings( Ultra så klikker den) men vis e ser på YT så rebooter pcen.

 

Problemet har gradvis blitt være og være, før var det ikke noe, fra Januar i år til nå, så har det gått fra forholds vist ukjent problem til super seriøst.

Et annet symptom, er at den fjerner lagret informasjon av spill eller nettleser. For eksempel, så mister jeg alle tabene mine på Opera, eller så blir spillet slette fullstendig noen ganger, som er også veldig irriterende.

PC specs er følgende.

d9236c3a6d8b4f7782ead1d2efbd0ccc.png
https://gyazo.com/d9236c3a6d8b4f7782ead1d2efbd0ccc

 

Jeg bygde pcen i fjor, men kortslutta hoved kortet når jeg jordet det til pc kassen. Etter det, nytt MOBO og fikk en proff til å gjøre det, så funka alt.

Vet ikke hva jeg skal gjøre lenger, har ikke råa til helt ny pc nå.

 

Share this post


Link to post

Sjekk om det er mye støv. Kan høres ut som at den blir varm. Sjekk også at alle kabler sitter godt. Kan også høres ut som at PSU ikke klarer å levere nok strøm.

Share this post


Link to post

Kan det være denne her?

 

The driver \Driver\WudfRd failed to load for the device HID\VID_0951&PID_16A4&MI_03&Col02\7&1c94fa2&0&0001.

Første tingen som vises er kun Forrige avslutning av systemet klokken 16:27:19 den ‎15.‎12.‎2019 var uventet.

Er ingenting før det.

Share this post


Link to post
18 hours ago, DwarfUlf said:

Støvsuga den i går, og har 850w psu. 

Du bør ikke støvsuge. Jeg har ødelagt et hovedkort med støvsugeren.

Share this post


Link to post
44 minutes ago, DwarfUlf said:

Da er jeg tilbake til rute nummer 1. 

forslag...

1. Ta ut en ram brikke, og test maskinen en stund. Etterpå bytter du og tar ut den andre, og tester. 

2. Denne høres vel merkelig ut, men jeg hadde et lignende problem som deg for en del år siden, og jeg endte opp med å kjøpe en ny maskin. Etter at den nye maskinen hadde kommet i hus, så tok jeg en 3,5 tommers harddisk å flyttet over i den nye maskinen. Da fikk jeg samme problem der også, maskinen fikk noen merkelige resett etter en stund. Det var harddisken som klarte å fucke til for meg faktisk. Etterpå at den hadde gått i bosset så hadde jeg to maskiner som virket fint.. :)

Anyway, lykke til.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...