Jump to content
Sign in to follow this  
ErlendRU

Logitech Mus/tastatur slutter å fungere normalt

Recommended Posts

Vanskelig og beskrive dette, derfor sliter jeg også med å finne hjelp på Google. Har en Win 10 og Logitech G603 og G613. Dette har fungert relativt bra nå i et halvt års tid siden jeg kjøpte musa/tastaturet, men begynt og oppleve problemer nå. 

Plutselig slutter begge deler å fungere normalt. Det vil si at jeg ikke kan skrive normalt med tastaturet, men det er respons på noen knapper. F.eks hvis jeg prøver å skrive et eller annet her på forumet, så får jeg ikke skrevet en eneste bokstav, men de vanlige tastene gjør nå at siden oppdaterer seg og nettleseren prøver å åpne dokumenter fra filutforsker osv. Hjelper ikke å skru av og på tastaturet.

Samme med musa, jeg får bevegd pekeren, men jeg får ikke høyreklikka elelr trykket på noen knapper. Det eneste jeg får trykket på er startmenyen og start på nytt. 

Etter en restart fungerer alt strålende igjen, også er det litt tilfeldig når dette oppstår igjen, men det virker mest som at det skjer når jeg bruker pcen. Den står på hele natta og da er den aldri sånn når jeg bruker den igjen. 

Nå nettopp satt jeg og spilte og alt var normalt, men plutselig fikk jeg ikke trykka på esc (men alt annet fungerte i selve spillet). Fikk til slutt alt+tabba ut til Windows og der fungerte ingenting og jeg må restarte. 

Bruker USB trådløs dingsen, så tenkte kanskje det var noe drivere og har prøvd å installere på nytt uten hell. Logitech softwaren har aldri funnet verken musa eller tastaturet så har ikke gjort noe ift. det heller. 

Noen som har noen ideer? Synes det virker som det kan være noe med Win 10 som lager problemer her. 

 

Edit: Testa akkurat, det fungerte å bare sette PCen i hvilemodus og skru på igjen, så fungerte alt som normalt.. 🤔

Edited by ErlendRU

Share this post


Link to post

Når dette skjer hos meg då skyldes det trådløse forstyrrelser i nærheten av sender/mottaker eller imellom den og tastatur/mus. 
 

Den ene gangen fikk jeg problemet når Logitech Unifi dingsen var plugget i nærheten av en mottaker for trådløst headsett. En annen gang var det pga en noname billig USB hub som var koblet til samme sted, og problemet var kun tilstede når det ble overført mye data via hubben. I tillegg har jeg og hatt problemer når både Unifi og et 4K kamera har vært koblet til samme buss/sted. 
 

Så prøv deg frem for å finne hva det er som ikke passer sammen. 

Share this post


Link to post

Takk for tipset, har forsåvidt hatt de i en usb hub hele tiden, så litt rart at det plutselig skjer noe nå. Ikke har jeg noe annet i huben heller. Men får prøve å koble rett i pcen, kanskje det er så enkelt! :)

Edited by ErlendRU

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...