Gå til innhold

Film-ID tråden: Spør her hvis du lurer på hva en film heter


haarod

Anbefalte innlegg

SirKingvald skrev (23 minutter siden):

Stakkars Håvard fikk en dårlig skrevet melding av meg for å prøve å finne navnet på en film, men det gikk ikke så bra. Jeg får prøve selv, håper ikke folk fortsatt tror det er John Wick... 

Filmen er definitivt norsk, jeg vil tippe sent 90-tallet, kanskje tidlig 00-tall, hovedrollen har halvlangt blondt hår. Han er i et eller annet kriminelt miljø, tror det hadde med narko å gjøre. Et eller annet går galt, og jeg syns å huske at de tok hevn ved å drepe bikkja hans, og han finner den i en bag eller noe sånt, hjemme i leiligheten sin. Scenen er ikke sentral for handlingen, bare én av flere scener med elendighet i en ellers uhyggelig fortelling. Filmen var veldig voldelig, ikke Hollywood voldelig, men sånn ubehagelig brutal vold, direkte utrivelig film. Helt i slutten av filmen tror jeg hovedrollen besøker graven til broren sin eller noe lignende, og blir selv drept i siste øyeblikk. Tror filmens handling var satt til Oslo. Jeg så den sent en kveld på NRK 2 tror jeg, for rundt 20 år siden.

Uno?

 

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Så en spennende film som jeg ikke klarer å huske navn på. Handlingen i filmen er: en ung mann er gift i en rikmannsfamilie. Han jobber i familiens selskap og svigerfamilien er meget begeistret for ham. Paret sliter med å få barn. Han innleder et forhold med en sekretær i selskapet. Den sekretæren er meget forelsket i ham og gjør alt for å få ham til å tilbringe tid sammen med henne. Han må stadig vekk forlate kone, og familiens sosiale sammenkomst med påskudd om å gjøre noe på kontoret. «Arbeidsmoralen» hans imponerer svigerfar (bedriftens eier). Men det han drar ut for er å møte flammen. De har et "vilt" seksuelt forhold i motsetning til det han har med kona. Thrilleren bli komplett når han tar livet av elskerinnen og elskerinnes nysgjerrige nabo (en eldre dame) oppdager dette. Hun blir også drept.
Hva heter filmen? Tror den er fra 90-tallet!   

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...