Gå til innhold

Film-ID tråden: Spør her hvis du lurer på hva en film heter


haarod

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hei jeg er nå på jakt etter en film det er en science fiction jeg husker veldig lite men dette kan jeg si om den: det er en ond og en snill fyr den snille fyren blir trent opp av sin mester til å bli en slags ninja eller noe og i slutten ber han masteren om at han ska drepe masteren sin og få han sine krefter. så kommer han onde fyren å hogger av hodene til folk og overtar kreftene fra andre folk som er mektige og jeg tror for at de skulle kunne drepe hverandre så måtte hodene hogges av, da begge er "udødelige".

 

tror det er sånn ninja science fiction opplegg.

Lenke til kommentar

Høres mer ut som en av Highlander filmene, men vilken er jo en helt annen historie :)

 

Highlander:

 

 

Highlander II: The Quickening

 

Se filmen hos Youtube

 

Highlander III: The Sorcerer

 

Se filmen hos Youtube

 

Highlander: Endgame (4)

 

 

Highlander: The Source (5)

 

 

den snille fyren blir trent opp av sin mester til å bli en slags ninja eller noe og i slutten ber han masteren om at han ska drepe masteren sin og få han sine krefter.

 

Men jeg heller mot den første filmen siden du skriver det jeg qoutet, den første er også den klart beste i serien...

Lenke til kommentar
Joda, men Anakin i Star Wars gjorde noe lignende, + det var snakk om å drepe sin egen Master osv.

Bare prøvde :)

 

manx tusen takk ska du ha det var nok den første jeg sikta til men nå må jeg se alle så det var veldig bra, men var kanskje litt frekt det jeg skrev bushmills du har jo litt rett i det du sa :p

Lenke til kommentar

Er på jakt etter en animasjonsfilm i Tim Burton stil. Tror kanskje Tim Burton har en finger med i spillet i produksjonen på denne også.

 

Vet heller ikke om den er kommet på kino ennå, men i korte trekk så mener jeg den skal handle om ei jente som havner på et sted hvor hun får nye foreldre eller noe sånt. Og det viser seg at de er meget spesielle.

 

Vet det ikke er mye informasjon å komme med, men det er alt jeg husker pr. idag.

 

 

Edit: Fant den, var selvfølgelig Coraline

Endret av Wipeout
Lenke til kommentar

jeg så en filmfor 2-3 år siden, det handlet om en jente som hadde en far som hadde en ting "mafian" ville ha så "mafian" kom å drepte hele familien untatt henne, henne bodde deretter hos naboen som hadde masse våpen å greier, alt ender med at naboen som er en mann sprenger seg selv og den onde "mafia" fyren, en ting til mafia duden går på dop!!

Lenke til kommentar

Leter etter to filmer.

 

Film x: En eller annen forfatter drikker alkohol og krasjer oppe i fjellet/ødemarka. En dame som er "hans største fan" finner han, og pleier han. Hun viser seg å være psykopatisk. Hun er fanatisk interessert i bøkene hans.

 

Film y: Noen gutter som begår forbrytelser må inn i fengsel, hvor vaktene behandler dem tramatisk og misbruker dem. Filmen er på 60-tallet i USA.

Lenke til kommentar

Plukket opp denne i en annen tråd:

Blir som den filmen der alle er født inn i forskjellige lag, a-mennesker, b-mennesker, c-mennesker osv, der a-menneskene styrer og f-menneskene eller noe jobber i fabrikker. Alle som ikke er med i dette samfunnet bor i trailerparks ute i villmarka :p

 

Først jeg tenkte var Gatteca, men det stemmer jo ikke helt. Andre jeg tenker er 1984, men det stemmer heller ikke helt. Noen forslag?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...