Gå til innhold

Ønsker ny frisyre!


Anbefalte innlegg

Litt rart spørsmål, men jeg har hatt den samme kjedelige frisyren i alle år. Uansett hvilken frisør jeg går til føler jeg de klarer å klippe meg litt på samme måten hele tiden selv når jeg sier at jeg ønsker noe helt nytt. Jeg forstår at håret mitt gjerne er litt vanskelig, og har også noen virvler som ødelegger litt, men er det ingen mulighet tror dere å få en ganske ny frisyre som passer ansiktet mitt. Hva bør jeg egentlig si til frisøren når jeg går dit for å få til dette isåfall? Er det mulig å spørre om frisøren kan prøve å teste en frisyre på meg som hun/han tenker at kan passe bra til mitt ansikt? Er det en måte å gå frem på? Eller får jeg bare den vanlige kjedelig frisyren igjen da? 

Ja dere skjønner poenget. Jeg ønsker noe nytt og stilig og fresht. Er så lei av håret mitt, er like før jeg klipper meg skalla om jeg ikke får noen til å endre på det. Å hvor bør jeg gå, noen som vet om noen som er flinke til å faktisk gjøre store og bra endringer på frisyren. Har lite peiling på dette feltet, men jeg nekter å tro at alle frisører kan velge å klippe meg helt likt uten at det finnes noen mulighet for forandring.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I min erfaring er 90% av frisører kjempedårlige og klipper helt likt - akkurat som jeg kan gjøre hjemme selv - (men selvfølgelig, det kan ha noe å gjøre med at vi nordmenn ikke skal skille oss ut, alle ber om det samme og frisøren derfor antar det er best å holde seg til mainstreamen samtidig som det er veldig unorsk å klage (så man hører det))

 

Jeg ville sjekket etter anbefalinger i lokalmiljøet. Selv har jeg i mine mange år funnet to frisører som forstår hva jeg bestiller og klipper meg slik jeg liker det. Jeg er kresen på det og holder meg derfor til disse, selv om det tar meg en time å kjøre til byen hvor hun ene holder til.

 

Når du finner stilen du liker så spør om å få vite navnet. Det er mange navn på de forskjellige små nyansene og en interessert frisør vet sikkert dette. Se også bilder av andre og ta med de du liker - legg da også merke til at det er forskjell på både ansikter og hodefasong så det som ser bra ut på Johnny Depp ser nødvendigvis ikke bra ut på deg.

 

Iflg min frisør har jeg en "feminin" hodefasong - altså rund fra ørene og over, så jeg blir av henne klippet slik at håret mitt gir inntrykk av at hodeskallen min får inntrykk av en mer markert kontur om jeg klarer å gjøre meg forstått her.

 

En interessert frisør ser helt sikkert disse nyansene og klarer å komme med et forslag som forsterker dine positive trekk og reduserer inntrykket av dine negative (selv om negativ/positiv her er høyst subjektivt).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...