Gå til innhold

Kos, katt og hår


Anbefalte innlegg

Jeg har to utfordringer med katten vår

 

1) Den liker veldig godt å ligge på magen min og bli klødd og kost på, men nå har det utviklet seg til at hver gang han koser seg setter han ut klørne og setter de ned i meg. Det er ikke noe gøy. Det gjør vondt og klærne mine blir ødelagt. Han kan gjerne ligge på magen min eller fanget mitt og kose seg men jeg skulle gjerne visst om der var en måte å lære ham til å ikke ta ut klørne. Dette begynte å bli et problem da han bikket ett år. Han blir to i oktober så det er nok en vane som tar litt tid å omvende

 

2) Han røyter mye. Ryggen og hodet har jeg kontroll på. Der får jeg lov til å børste han. Med en gang jeg nærmer meg hale, lår og mage klorer og biter han. Gode tips for å få gredd hele katten ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hver gang han setter klørne i deg så løfter du potene vekk og lager en 'psst' lyd, etterhvert så assosierer katten den lyden med at potene skal vekk, eller legger noe mellom deg og pus.

hadde dette problemet med en av kattene hjemme, der han så og 'knepet' på innsiden av armen mens han suttet på skjorten. med han så funket det fint å bare løfte potene vekk og massere de litt så han trakk klørene tilbake.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...