Gå til innhold

– Jeg presset Galaxy Fold gjennom før den var klar


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skjermen er dekket ikke av glass - men av fleksibel og til en nokså beskjeden grad ripebestandig film - mekanisk svakhet.

Skjermen i seg selv, en meget kompleks komponent, vil utsettes for bøying og trykk der en tilsvarende skjerm beskyttet av hard glass ikke kommer til å utsettes for - potensiale for ødeleggelse er stor.

Skjermen henger sammen via hengsler i telefonen - atter en mekanisk svakhet.

"død volum" i telefonen som er opptatt av hengselet, hver sin "deksel" rundt hver halvdel, andre ting en vanlig telefon ikke har behov for - bortkastet volum og vekt.

Telefonen brettes åpen og gir en skjerm som er større enn "XL" telefonene som Note, men mindre enn de minste nettbrett. Er det brennende behov for en nisjeprodukt mellom to nisjer? Med den prisen? Og hva er den utrolige fordelen som man må betale en ekstra tusenlapp for? Kan noen si i hvilke tilfeller man har behov for en skjerm mindre enn de minste tablets, men større enn mobilskjerm, i en ukurant formfaktor OG henvise til apper som faktisk kan utnytte denne (nokså dyre) skjermen effektivt?

 

For den samme summen kan man kjøpe en Galaxy S10 med tilbehør, og en Tab S5 wifi/4G med tilbehør, så kjøpe MicroSD kort til hver... alt for samme prisen, og med nokså bedre redundans og brukeropplevelse siden man ikke forsøker så å si kirurgisk sett sy en hummer og kanari sammen. Så jeg ser ærlig talt ikke hvordan dette kan "fikses", der "fiksen" må i det aller minste bli mekanisk holdbarhet noenlunde nær eksisterende telefoner som ikke brettes.

Endret av nessuno
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...