Jump to content
Petra47

Hotel i Danmark

Recommended Posts

Tillater økonomien det anbefaler jeg Avenue som har gode rom og det som er kåret til byens absolutt beste hotellfrokost utenom d’Angleterre (som er i kvalitets- og prisklasse HELT for seg selv og hvor værelsesprisene selv i ferien sjelden er under 4000 DKK/5000 NOK pr natt) - men vær klar over at dansk “morgenmad” og norsk frokost IKKE er det samme, så ikke forvent f eks bacon eller andre varmretter. Avenue finner du helt konsekvent om sommeren rimeligst på elvoline.com, men det har fire stjerner og er ikke noe billighotell. Velg economy single om du er ute etter enkeltrom, economy double om du er ute etter dobbeltrom med ekte dobbeltseng 150 cm (en dyne/en madrass) eller standard double om du er ute etter dobbeltrom med to 90 cm senger som kan flyttes fra hverandre/sammen etter ønske. Unngå superiorrommene, de er 2-3 kvm større, men gir ellers ingenting ekstra og ligger maks ugunstig i forhold til trafikken. 

 

Hotellet ligger ved Åboulevarden like ved Peblingesøen og går du ned hit bytter Åboulevardenført navn til Gyldenløves gade og så til H C Andersens boulevard. Noen få kvartaler videre er du på baksiden av Tivoli og umiddelbart ved Københavns museum, et kvartal borte ligger Nasjonalmuseet og to kvartaler borte Christiansborg Slot. Går du i stedet langs Peblinge sø kommer du til botanisk hage og geologisk museum. 

 

Masse hyggelige gater med små kafeer rundt hotellet, prøv f eks Auto ved Folkeparken, kjent for sin blåskjell- og pommes frittes-lunsj a la Belgia. Ikke langt borte ligger også  https://overfor.dk/index.html som absolutt kan anbefales om du vil ha et spisested der lokalbefolkningen i området går. Det kan for så vidt hotellets egen gårdshage også, men der er lite mat og mye drikke (inkl egenbrygget øl). Peisestue har hotellet også.. 

 

Det tar et kvarter å gå herfra til “Strøget” og enhver buss utenfor (på motsatt side i forhold til hotellet) skal til sentrum om du vil slippe det kvarteret. 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...