Gå til innhold

Oljeutslipp truer korallrev ved verdensarv-område


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå skal også det selverklærte miljøselskapet Equinor bore etter olje utenfor Australia. Med den olje-frakten nordover det måtte innebære.

Er sikker på at 90% av selskapene som er selverklærte miljøvennlige kun gjør det for profileringens skyll.

 

I går stoppet det en lastebil utenfor mitt verksted  "har stor åpen P-plass inntil en fylkesvei" på skapsiden var det en stor rundt grønn logo som indikerte at de var et miljøvennlig transportselskap, det var en gammel Volvo lastebil. Men saken var at sjåføren heiv søppel ut av vinduet akkurat da han kjørte videre som jeg måtte fjerne, ikke mye miljøbevissthet der i gården.

Endret av Nautica
Lenke til kommentar

Nå skal også det selverklærte miljøselskapet Equinor bore etter olje utenfor Australia. Med den olje-frakten nordover det måtte innebære.

 

Dette skipet har ikke engang dobbelt skrog rundt bunkerstanker. Hadde dette skipet vært bygget etter dagens regelverk så hadde dette skipet fint stått på grunn uten noen lekasje. Nyere båter enn denne blir skrapet når markedet er dårlig, som det har vært en god stund etter baltic dry indeksen. Hvordan dette har overlevd vet jeg ikke ,men vi trenger krav til at skip er sikre og ikke minst har dobbelt skrog rundt bunkerstanker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...