Gå til innhold

Pokémon Sword og Shield annonsert for Nintendo Switch


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja jeg gleder meg, ja det ser bra ut, ja jeg er hyper, men jeg klarer ikke la være å tenke at gamefreak/Nintendo er for redde til å prøve noe nytt... det er det samme; du er nyinnflytta, start med en grass/fire/water pokemon, slå X gym ledere, bank opp team Y fordi de vil ta over verden eller stjele alle pokemon, slå pokemon ligaen, fang en legendary.

 

Jeg likte sun/moon med island challenges fordi det var et hint av nyskapning, men frykter det er samme spill different skin.

 

Men uten tvil, det ser bra ut!

Lenke til kommentar

Er veldig, veldig spent på Pokémon Sword/Shield. Men hopper ikke akkurat i taket av det som ble vist frem. Så temmelig røft ut, men er vel sikkert tidlig i utviklingen enda.

 

Det som skuffer meg mest var at det som ble vist frem så nøyaktig ut som det samme gamle, bare en noe mer fancy 2D verden med 3D elementer. Satt med et håp om at The Pokémon Company og GameFreak endelig skulle ta steget og faktisk levere et JRPG som kanskje er noe mer moderne ala Dragon Quest XI, Persona 5, Ni No Kuni osv.. Men det ser ikke ut som vi får noe i nærheten av noe sånt.

 

Ser også ut som de går tilbake til traving i høyt gress og tilfeldig Pokémon bare popper opp fremfor å kunne se Pokémon i oververdenen som vi hadde i Pokémon Let's Go Pikachu/Eevee. Det er jo helt absurd om de faktisk går tilbake på det.

 

 

Jeg håper på en langt mer modernisert spillopplevelse nå som spillet kjører på langt mer kapabel maskinvare. Drømmen var at de benyttet samme spillmotor som Zelda: Breath of the Wild og gav oss en skikkelig åpenverden opplevelse, med Pokémon synlig i oververdenen, med justerbar vanskelighetsgrad og hvor det inkorporeres skikkelig verdensoppbygging, karakterdialoger og historiefortelling med noen solide cutscenes.

 

Vet jo at det nok er litt for mye å håpe på. Men dette virket ikke spesielt imponerende i det hele tatt, fremstår som akkurat det man kunne forvente av en ny generasjon i et nytt området med grafikk oppskalert en smule for passe på en spillkonsoll som Nintendo Switch.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...