Gå til innhold

Hjelp til oppgradering av "varmeovn" kjøpt på komplett.


Anbefalte innlegg

Hvis du ikke kommer videre, eller det ikke løser seg. Så prøv på nytt via mail, for da får du saksnummer og alt skriftlig, da er det vanskeligere for komplett å gå bort fra hva de først lover ;)

Ser at dette er veien å gå. Nå går dem tilbake på alt dem har lovet å vil fortsatt sende tilbake det gamle skjermkortet.

Helt latterlig hvor mye tid som har gått til dette tullet. Kan ikke anbefale noen å kjøpe pc fra komplett.no

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da er forhåpentligvis saken løst. Etter en time på telefon med komplett idag ble jeg bedt om å sende mail til kundeombud å forklare saken min for en endelig avgjørelse. Før jeg får denne skrevet ferdig får jeg telefon fra komplett der dem forteller at dem skal sende Zotac kortet vi tidligere hadde blitt enig om.

 

Jeg er lettet, men frustrert over all tidsbruken som måtte til for denne løsningen. Skal oppdatere tråden om hvordan thermals blir når kortet kommer.

Endret av Lykkehjul
  • Liker 1
Lenke til kommentar

En liten oppdatering.

Komplett klarte å sende Gainward kortet i til meg igjen: Bilde. Selv om jeg fikk bekreftelse på at det ikke skulle bli sendt. Noen dager etter kom Zotac kortet. Her er bilde som sammenligner dem: Bilde. Zotac kortet er en del tykkere og lengere. Har noen få mm klaring fra viftene i front. Noctua DH-15 kjøleren var enorm og var såvidt plass til. Tok en liten testrun igår hvor jeg spilte Overwatch, Kingdom Come Deliverance og Witcher 3. CPU var på maks 63c, GPU 72c. Fantastisk forskjell fra 80-85 med gainward kortet som også bråket en hel del. Men det støyer forsatt litt mer enn det jeg ønsker så skal prøve forskjellige vifteoppsett. Zotac kortet klokket seg også en del høyere enn Gainward. Zotac 2025mhz core speed, mens Gainward lå på rundt 1950.

 

Ting å prøve:

1: Fjerne 2x140mm i topp, prøve uten dem.

2: Fjerne pci brackets, se om det hjelper noe.

3: Snu alle viftene for inntak i top+bak, utkast i front.

 

Noen som har prøvd å installere en vifte i pci bracket slots ? Kanskje jeg får plass til en 90mm elns som kan hjelpe skjermkortet litt ?

Andre forslag ?

 

Det er uten tvil skjermkortet som står for mesteparten av varmen. Som dere ser HER koser skjermkortet seg i sin egen lille lomme i bunn av kabinettet. Avstanden til sidedør er veldig liten Så luften blir litt fanget der.

Endret av Lykkehjul
Lenke til kommentar

Er det glass eller acryl på sidevinduet?

 

Jeg modda et Fractal Arc Midi R2 med vifter på sidepanelet. Brukte hullsag i benk og borret opp to 116mm hull (mener jeg .. stort nok, men ikke så man fucker til ifm skruehullene). Skrudde inn vifter med silverstone filter på. Det fungerte gull og ble fint. Har du glass sidepanel er det litt værre å få gjort da (men ikke umulig..). 

 

Hvor mange og store vifter du får plass til kan jeg ikke svare på. Det finnes 15mm tykke vifter også hvis du sliter med klaring. 

Så kan du teste med å ha disse som inntak eller uttak (kjører du som uttak trenger man strengt tatt ikke et filter på dem, men kanskje en grill bare). Det burde jo effektivt få bukt med denne lommen du snakker om.

 

definec.jpg

Endret av Kyrre S.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...