Gå til innhold

Fallout 3 lever?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Black Isle Studios eksisterer enda på papiret, men i følge flere av de som jobbet der er alle untatt to personer sagt opp. Dette inkluderer Fallout 3-teamet. Det er naturligvis mulig de lyver (husk, dette er svært respekterte folk vi snakker om. Damien Foletto, Kevin Osborn og Tom French, f.eks.).

 

Hvis de snakker sant er det sannsynlig at Interplay har angret seg etter protestene. Problemet er bare at hvis de virkelig har sagt opp alle de som jobbet med Fallout 3, så er det ødeleggende for spillets kvalitet selv om de skulle velge å fortsette utviklingen.

Endret av Joachim_F
Lenke til kommentar
Er vel ikke så farlig Fallout er et dårlig spill...

Huff

You Sir, have no taste in games :devil: . Bare tulla, alle har rett til sin mening, men jeg fikk en ny gnist av håp når jeg leste disse nyhetene.

Fallout 1&2 er de beste RPG spilla noensinne til å treffe pc markedet, det er så sinnsykt mye du kan gjøre innen dette spillet

at det tar deg minst 20 ganger (fakta) for å runde alle quests osv.

Personlig er jeg en svær Fallout fanboy og de bildene som er lagt ut fra fallout 3 (kun 3 tilgjengelige så langt) så svært lovende ut, 3d grafikk men fremdeles trofast til den klassiske "fallout looken" som vi alle (vel nesten alle) elsker.

I min mening så er de spilla som er basert på fallout f.eks alle spilla som kom etter fallout 2 ikke verdig navnet fallout i det hele tatt, jeg har ikke sett større søppel en tactics og denne FOBOS(fallout brotherhood of steel).

Peace out :thumbup:

Endret av n0th1ng
Lenke til kommentar
Fallout 2 var enormt bra, og fallout 1 var greit nok det også. Jeg håper det kommer en treer.

FallOut 1 var GENIALT! Er fortsatt et helt fantastisk spill.

Jeg satt å spillte FallOut 1 3-4 ggr før 2`ern kom. Og mener fortsatt det er et bedre spill. Eller.. Hmm... Missforstå meg rett: FallOut 2 har det meste av det nr 1 mangler, men fortsatt er det det samme spillet. Bare større og bedre :love:

 

Uannsett: Disse to spillene er de desidert beste RPG`ene noensinne laget! Uten tvil! Og jeg må si jeg villig donerer bort både en og to nyrer om det får fart på FallOut3. Kommer det alrdi tror jeg at det blir sørgefyll non år fremover :roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...