Gå til innhold

Secret Santa 2018


Anbefalte innlegg

BGi3Ows.png

 

Hei alle forumbrukere på Diskusjon.no!

 

Nå viser det seg at «OhEasy» (forumbrukeren som har organisert Secret Santa de siste årene) ikke er aktiv på forumet lengre. Men vi har enda tid til å sette i gang SS 2018.

 

Jeg har vært med på SS tidligere, og det er ekstra spennende å åpne en gave der avsende og innhold er ukjent.

 

NB: Kort påmeldingsfrist. Påmeldingen varer fra i dag til 5. desember. Siden vi ikke har veldig mye tid til diskusjoner i tråden har jeg stort sett kopiert inn teksten fra 2017 tråden.

 

Les hele innlegget mitt før du melder deg på.

Secret Santa har blitt en juletradisjon på dette forumet, nå er det på tide å starte opp en tråd for 2018 også! Meningen med tråden er at man skal gi en julegave, og få en tilbake av en annen bruker på forumet. Du skal IKKE røpe hvem du sendte gaven til, for ellers er mye av meningen med Secret Santa borte. Her kan du se hvordan fjorårets tråd ble gjennomført.
 
Slik fungerer det:
Meld deg på. Noen dager før påmeldingsfristen går ut vil du få en bekreftelsesmelding av meg. Der vil jeg spørre om adressen du først sendte er korrekt, og om du ikke har ombestemt deg når det gjelder påmeldingen. Dersom du ikke svarer på den meldingen blir du fjernet fra påmeldingslista. Deretter venter du til den dagen påmeldingsfristen går ut. Du vil få brukernavnet og adressen til en helt tilfeldig bruker som også har meldt seg på. Du er denne brukerens secret santa, og din jobb er nå å finne en passende gave til vedkommende. Det vil underveis postes ønskelister i tråden, sjekk om brukeren din har postet en. Dette kan hjelpe deg på veien mot å finne den passende gaven. Hvis vedkommende ikke har postet ønskeliste, kan du sjekke gamle innlegg og tråder av brukeren. Disse kan gi deg pekepinn på vedkommendes interesser. Nå har du adressen og gaven i boks, din neste oppgave er å sende denne. Gjør dette før sendingsfristen, slik at gaven kommer frem i god tid før jul. Du har (forhåpentligvis) gjort jobben din nå, og kan med god samvittighet lene deg tilbake i godstolen og vente på gaven du selv skal motta. Jula er her og både du og mottakeren har mottatt deres gaver. Kom innom tråden, ønsk hverandre god jul og fortell litt om gaven din. Ikke røp hvem du sendte til, la mottakeren selv prøve seg frem. Rundt nyttår vil jeg legge ut en liste over hvem som sendte til hvem.   :)

Håper det var detaljert nok. Spørsmål tas i denne tråden. Skrik ut om det er noe, for det hender ofte at andre brukere også lurer på det samme.

 

Man må ha minst 250 poster utenfor OT og være registrert på forumet i minimum seks måneder for å være med. Har du mindre enn 250 poster utenfor OT, men er nær, anbefaler jeg deg å være mer aktiv på forumet (ikke spam!) slik at du kanskje oppfyller kravet før fristen går ut. Har du vært medlem i mindre enn 6 måneder, så er du velkommen tilbake neste år.

Slik melder du deg på:

Send en PM til meg med følgende informasjon (merk tittelen med "Secret Santa 2018"):

Fullt navn

Adresse
Poststed/nr.


Eksempel:
Ola Nordmann
Det Kongelige Slott

0010 Oslo


Påmeldingsfrist:
Frist for å melde seg på er satt til onsdag 5. desember.

 

Pris:
Minstepris: 100 kr
Makspris: 300 kr

 

Regler:

  • Dele personlig informasjon som postadresse og navn.
  • Det er ikke lov å sende gaver som er politisk eller religiøst motivert med mindre man er bombesikker på at mottakeren ønsker seg det.

Brudd på en av disse reglene vil føre til permanent utestengelse fra SS.

 

Sendefrist:

Fristen har her vært 10. desember tidligere år. Men siden det i år blir knapt med tid fra påmeldingsfrist til sendefrist. Settes frist til å sende gaver til 12. desember.

Posten har satt sendefrist for pakker til 16. desember.

 

Påmeldte brukere:

direkte
knottsau
Hotel Papa 

.Rudi

mhsalangli

Brattus

 

 

Bannede brukere:
Cognomen
Emils.
Flabba
Freidig
BirgerCaC

Endret av Buzz lightyear
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Liten oppdatering.  :xmas:

 

Nå har jeg sendt PM til alle påmeldte til Secret Santa 2018. I meldingen står det navn og adresse til den forumbrukeren du skal være secret santa for. 

 

For å gjøre det enklere å finne en passende gave er det lurt om dere poster en liten ønskeliste i denne tråden. Hvis ikke personen du skal kjøpe gave til har postet en ønskeliste, kan det være lurt å undersøke hvilke del av forumet brukeren er aktiv. 

 

I dag er det litt under en uke til gaven skal sendes (frist 12. desember).

Lenke til kommentar

Lite med aktivitet og ønsker her, jeg har vært fraværende en liten periode så ikke hatt muligheten til å poste noen ønsker selv, dessverre. Jeg skal ut å handle og sende min pakke ila. morgendagen.


 


Dersom min Secret Santa heller ikke har ordnet noe enda heller så har jeg ingen spesielle ønsker, men skal prøve å komme med noe for å gjøre det litt enklere:


  • Bok som omhandler trening/løping
  • Alt mulig innenfor data og diverse gadgets
  • RC helikopter/droner er alltid gøy
  • Juleslips og julesokker er morro
  • Kjekt å ha ting?!
  • Av klær bruker jeg small/medium

Trenger ikke være noe av det som er skrevet over, jeg er takknemlig for alt så bruk gjerne kreativiteten og overrask meg! Pakken fra SS er alltid blant de mer spennende gavene å pakke opp på julekvelden så dette blir morro.   :xmas: 


Lenke til kommentar

så etter denne tråden hele november. når desember nærmet seg, og jeg ikke leste noe mer om SS2018, antok jeg at det uteble i år. Men flott å se noen tar initiativ for å fortsette tradisjonen! Jeg får vente til neste år, og sørge for å ikke misse den da!  :wee:  God jul til alle sammen :xmas:

Lenke til kommentar

Har dessverre ikke fått noe enda. Enten fant min SS ikke noe, bortreist eller så har Posten somla den bort. Jaja jeg tar det egentlig ikke så tungt, det må sikkert være en gang den første at jeg ikke skulle få noe.

 

EDIT: Ser at den er kommet til postkontor men jeg har ikke fått noen hentelapp.

EDIT2: Henta pakken. Dama på posten kjenner meg så hun sa på spøk at jeg måtte vente til neste jul siden det stod "åpnes på juleaften" :)

Pondus julehefte, skumnisse, lommelykt og Hamar julebrus uten sukker slår aldri feil.

Endret av mhsalangli
Lenke til kommentar
  • 10 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...