Gå til innhold

Forferdelig start på juleferien min...hjelp..


SGØ

Anbefalte innlegg

vcore på 1.95?! Der har du svaret isåfall!!

 

Fått et poff fra pcen etterfulgt av en skikkelig rar lukt selv. Det var at rammen ikke hadde kommet helt nedi slotten sin. Var glovarm, gikk ikke ann å ta på den. Etter 5min fikk jeg satt den ordentlig nedi igjen og fyrte opp. Null reaksjon whatsoever.. prøvde igjen dagen etterpå og da funket den igjen som ingenting skulle skjedd! Flaks kanskje?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Må nesten få til det...men det blir hans hovedpc, blir innstillinger endret for han om jeg låner og kobler av strømforsyningen fra hket hans? Noen komplikasjoner at all?

nei.

 

men så kan du også se på posten min på første side der jeg snakker om

jumpstart. du har sikkert ett voltmeter liggende å slenge ett sted i huset.

om ikke så er det bare å kjøpe. det er alltid greit å ha.

Endret av capy
Lenke til kommentar

Ingen komplikasjoner, ingen innstillinger. PSU er bare en "hjernedød" komponent i systemet.

 

PS. PSU kan godt ødelegges uten at sikringen ryker. F.eks hvis en kondensator ryker. Da slutter den bare å levere strøm på en eller flere av utgangene. Samme med spenningsregulatorene. De kan ryke uten å overbelaste sikringa.

Lenke til kommentar
Sveinung Østgård (tidligere $o|aR-P|eXu$ her på forumet om noen husker meg, lite trolig though;)

Uffda.... joda, jeg husker deg. Spesielt siden det var tre supersteppinger i den pakken og èn gikk til meg. Hadde vel egentlig for dårlig hovedkort til å tyne den noe særlig, så jeg solgte den uten å ha vært oppe i mere enn 2350mhz. :thumbdown:

 

du får bare male RIP på kabinettet og begynne på nytt. Ønsk deg et prometeia kabinett. Skift ut kjølemiddelet til R404 eller hva det nå het (husker ikke helt?) Og så tar du det derfra.

 

 

DrE

Lenke til kommentar

Hehe Erling, akk hadde jeg bare jobb så hadde d ikke vært et problem :cry:. Jeg takker for all postene som har kommet. Det skal feilsøkes i dag med utgangspunkt i tipsene dere har kommet med. Jeg får bare håpe at ikke rabrikker, skjermkort ol med tilknytning hk tok kvelden om det da var her problemet lå. FÅr håpe det er nok et tilfellet av en Qtec strømforsyning som har går til h******* da jeg har råd til å få systemet opp igjen om det er kun denne som må skiftes ut ;)

Lenke til kommentar

Da er feilsøkingen ferdig med det strålende utfallet at det faktisk VAR Q-tec dritt-strømforsyning som hadde tatt kvelden. Alt annet hardware funket som d skulle ;) Hjertelig takk for hjelpen folkens, glad i dere alle :love:.

 

Sist men ikke minst, ha en flott jul med masse overklokking og nfsu slik jeg skal :xmas:

Lenke til kommentar
En venn av meg hadde et lingnende problem, han så et lysglimt etterfulgt av et smell. Det viste seg at noen av kondensatorene på hovedkortet hadde eksplodert, men dette var visst relativt lett å se.

 

Jeg tror du enten har et problem med PSUen eller med hovekortet.

å se at en kondensator har gått føyken ja.. selvfølgelig, den sprenger jo fysisk.. Og en eventuelt elektrolytt vil jo tyte utover

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...