Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Hovedservice på VW golf 2011


Anbefalte innlegg

Hei. Det er nå et år siden jeg kjøpe min Golf 2011 BlueMotion TDI og det har nå kommet opp at bilen skal på service da jeg har kjørt 30 000 siden da. Bilen er nå kjørt nesten 144 000. Jeg lurte på om det er noe jeg kan droppe eller skal den innom verksted fortest mulig? Og er det dyrt? Er usikker på om jeg skal op Volkswagen eller Toyota verksted, men det mest skumleste er vell prisen for alt..  :eek: noen som vet og kan hjelpe med?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det aller aller viktigste er å få byttet olje og oljefilter, men et generelt ettersyn kan forhindre eller redusere dyre utgifter senere. Å sjekke med 'vanlige' verksteder er å anbefale. Mekonomen, Meca, evt frittstående. Bare pass på at de er godkjent av Vegvesenet (du finner liste på vegvesen.no). Det sikrer en viss seriøsitet, siden de er redd for å miste godkjenningen.
Møller er kjent for å være flink til å finne dyre feil...

Lenke til kommentar

Spørs hvor mye du vil legge i det. Du kan jo ta en oljeskiftservice hos for eksempel Svendsen eksos, hvor du får byttet motorolje og filter, sjekket luftfilter og kupeluftfilter (og tilbud om å bytte ett eller begge hvis nødvendig), og sjekk av batteri og frostvæske, for litt over 1000-lappen.

 

Siden din motor har registerreim, må denne sjekkes/byttes etter fabrikkens intervall for den aktuelle motorkoden. Dette vet Meca, Mekonomen og andre tilsvarende verksteder, og selvsagt også VW-verksteder.

 

Dersom den ikke har vært innom et VW-verksted på noen år, kan du vurdere å ta en service der, da får du oppgradering av all programvare i bilens elektronikk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...