Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Stålnetting mot mus i hus


Anbefalte innlegg

Heya..

 

Jeg bor i et gammelt hus med mye glipper her og der. Har montert museband under kledning der hvor det var mulig. Men i kjelleren så er det såpass forskjellige glipper fra vegg mot tak, så jeg vil montere noe stålnetting max. 6mm maskeåpning der.

 

Noen som har tips hvor dette kan skaffes? Har hørt med et par jernvare butikker men de har ikke. Har også spurt etter netting som kan sikte sand med, men det hadde de heller ikke i så små maskestørrelse..

 

Ser at nettbutikker som driver med skadedyr har, men er for j... dyrt når det blir snakk om mange meter.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

https://www.skadedyrshop.no/stalnett-til-sikring-av-sprekker-og-apninger-30cm-x-6m?gclid=Cj0KCQjwidPcBRCGARIsALM--eO4IW42Kc9Aq7HzeIGUG-oVcEPD_ufeGxM-7_vgildrXERKq46fsvcaApjQEALw_wcB

 

Så dyrt er det da ikke?

 

Edit: Når man snakker om å sikre hus fra skadedyr, så tenker jeg at alt under 10 000 kroner er veldig rimelig totalt for materiell og arbeid...

Endret av Krozmar
Lenke til kommentar

Lås inn alt av mat i skap/kjøleskap der det vil være fysisk umulig for mus å komme seg inn i. Sett søppel ute med en gang, spesielt matrester. hvis du har en veranda eller noe sånt noe ville jeg satt dunkene der. Så fort mus har en fast matkilde inne i huset, vil de ikke bevege seg ut igjen. Spesielt nå som det begynner å bli kaldere i været.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...