Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Sluttet med Effexor for en mnd siden, begynt på studiet igjen nå. Ansgten tilbake.


AnonymDiskusjon

Anbefalte innlegg

Hei, jeg har gått på Effexor i fire år pga angst. Sliter generelt med klaustrofobi og hovedgrunnen til at jeg startet var at jeg ikke kunne sitte i forelesningssal uten å bli svett/få vondt i magen. Jeg startet nedtrappingsprosessen for et par mnd siden og det har gått fint, helt til nå! Starter på master i ny by nå, og merker allerede at jeg sliter skikkelig. Kan det være et alternativ å starte opp igjen? Har vel vært helt utenn i en mnd nå. Legen er på andre siden av landet og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Forelesninger starter opp neste uke, og det kommer til å gå rett vest om det fortsetter slik.

 

Anonymous poster hash: aab94...f1d

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+6132

Det burde holde med en telefonsamtale til legen for deretter å få resepten utskrevet så fort som mulig. Jeg ville ikke gamblet med utdannelsen nå når man er i gang, og erfaring med bruk av dette medikamentet har du jo fra før.

Jeg ville heller ikke forsøkt andre medikamenter fordi de kan virke helt annerledes og tiden det tar før man får riktig dose og effekt kan vare ut semesteret osv.

Lykke til!

Lenke til kommentar

Takk for svar! Jeg har nå prøvd så godt jeg kan i noen dager uten at det har blitt så mye bedre. Tenker derfor å ringe legen i morgen og høre hva de mener. Ser jeg fortsatt har resept på den laveste dosen så kan egentlig bare hente de i morgen hvis jeg vil. Eneste som suger er at de kødder til sexlivet mitt, men kanskje det går bedre om jeg kjører den laveste dosen. 



Anonymous poster hash: aab94...f1d
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...