Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Counterstrike Server.


Anbefalte innlegg

Begynt å bli lenge sidan (sikkert minst 2 år) eg spelte CS etter kvart, så eg tenkte eg skulle fyre det opp igjen etter kvart.

 

Kva norske serverar er bra for tida? Eg har NGT tilkopling i Bergen. Huskar eg hadde store problem med ping sist eg spelte, så det var rett og slett håplaust å spele online då. Håpe det er bedre no.

 

Vil og gjerne spele litt berre mot botar lokalt. Kva bot-mod er best til dette bruk?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Lurer på om det kanskje var Pod Bot eg brukte før.

Har lasta ned RealBot v1.0 og. Noken som veit om den er bra?

 

Korleis fungerar i grunnen Steam? Har lasta ned CS v1.6

Må eg legge inn H-L og CS originalt først, eller kan eg berre legge inn CS/Steam og bruke kodene eg har?

Steam i seg selv er greit nok , men av en rar grunn så liker jeg ikke 1.6 , så jeg spiller fortsatt 1.5 , 1.6 en gang iblandt , om du har 1.5 eller tidligere versjoner inne med cd key så har jo den lagt seg i registeret og trengs ikke og tastes inn på nytt , det som er nytt med steam er at du lager deg en konto , som du kan logges på automatisk eller manuelt hver gang du skal spille , dette er pga at mange kan spille på en og samme maskin , feks på nett cafeer og lignende.

 

Når man har laga en konto , som alle andre i 1.6 også har gjort kan man lett finne vennene sine , det man gjør er og gå inn på friends list , og adde emailen deres , så kommer det fram om dem er online og eventuelt hvem server de spiller på.

 

Dette er naturligvis lagra til neste gang slik at du slipper og taste det inn flere ganger. Dessuten har de et filter som kan filtrere mellom de forskjellige verdens delene. Og en fin autojoin funksjon som lar deg slippe og sitte og "refreshe" hele tia :)

 

Den joiner automatisk når det blir en ledig plass på serveren. I utgangspunktet er grafikken tålig lik , men blant annent aztec og noen til har blitt litt endra på , da er det bare snakk om planter osv , jeg for min del liker ikke den nye aztec banen , og det skulle ikke forundre meg om den andre blir lagt til og spilt mest :)

 

Også er det vel 2 nye våpen tørr jeg si , hvis ikke jeg driter meg helt ut her nå , det er en rifle på ct og en på terror , billigere og dårligere enn de som er der fra føra. Mulig det er flere og men det husker jeg ikke. Også er det en auto "buy" funksjon som gjør at med et trykk så kjøper du samma som forrige runde eller innstilt tror jeg , heller ikke dette har jeg prøvd. Er vel også lettere for de som har server og bli sponsa med tanke på at infoen om serveren som kommer når du connecter , kan inneholde en hel webside etc.

 

//DjpLaYa

Lenke til kommentar
wazelin.m0f0.net

tviler på at du finner mer seriøse admins

Dette tør jeg påstå er feil. Administratorene på waz er lagt ifra mer seriøse enn administratorene på andre servere. Jeg sier ikke at de er mindre seriøs, men jeg har ikke opplevd dem som noen gode eksempler heller. Fellowship, da de hadde cs server, hadde voksne administratorer. Foco er ikke ille de heller. Men waz er ikke mye bedre enn, for eksempel, singsing.

 

Nå skal det riktignok legges til at jeg ikke har spilt cs på en god stund. Sist jeg spilte var samme dagen 1.6 kom ut. Så jeg kan vel ikke uttale meg om hvordan det er på waz eller andre servere nå. Jeg antar de har god linje fremdeles.

 

BHD er litt gøy. Mistet interessen for 1.6. Men kanskje jeg plukker det opp på nyåret igjen. Får se.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...