Gå til innhold

KOMMENTAR: Alt ligger til rette for at Norge kan ta ut dobbel gevinst. Men da må Høyre sette seg høyere ambisjoner


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg har hatt en del erfaring med det offentlige. Det de gjør er å ansette mer folk, eller leiere inn konsulenter isteden for å utvikle de man har. Så går de til innkjøp av svinedyre IT-løsninger og teknologi som skal effektivisere. Så beholder de samme antall ansatte eller øker antallet. Da har de et kostbart IT-system i tillegg til samme antall eller flere ansatte uten at mer arbeid blir utført.

 

Det burde være mye strengere krav til kost nytte vurderinger for dyre prosjekter.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-QVZmonLc

Rart å finne ett og annet norsk ord innimellom all den svulstige bullshiten.

Kan ikke IBM betale for reklame som alle andre?

 

Det som er galt ser vi tydelig med dagens høyreregjering/lobbyisorganisasjon (frp forsøker vi som regel ignorere), som kun har ett mål i hodet: pumpe så mye av dine og mine skattepenger over i utenlandske investorers lommer som mulig.

 

Fra insiden er det grusomt å se hvordan verdens beste helsevesen i løpet av fem år er omgjort til en lekekasse for utenlandske bedrifter veller rundt i nye måter å grabbe til seg penger på, og IBM gjør seg klar til neste runde.

 

Dette er ikke noe debtattinnlegg, dette er REKLAME!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Synd at dagens digitaliseringshysteri medfører mindre demokrati og frihet. Synd at folket ikke er med å bestemmer den digitale utviklinga. Nå blir vi diktatorisk påtvunget gammel forurensende og overvåkende teknologi som vi som kunder ikke har noe nytte av. Eksempelt er smartmåler. Den vil gi mye høyere strøm og nettleie. Den overvåker. Den stråler døgner rundt tilsvarende 3-4 ganger så kraftig som en mobil som bruker 3G/4G (ikke GSM). Digitalisering er ikke noe som utelukkende er possitivt. Det er lov å være skeptisk. Si nei til den samfunnsfiendtlige diktaturiske EU smatmåleren som vil gi deg dyrere strøm og mer uønsket stråling.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...