Gå til innhold

PCen min starter ikke! :(


DabZor

Anbefalte innlegg

Sitter å strever med å få pcen min til å starte med det nye hovedkortet mitt. Har prøvd alt, men den nekter allikevel å starte... Skjermen starter opp i et halvt sekund og blir svart igjen, cpu-kjøler ribbene er kalde og ingen lyder kommer fra hovedkortet som kan vise hva som er galt? Kan noen hjelpe emg med problemet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

CPU-kjøler satt på riktig? Ettersom det er kalde.

 

Da ut alt og sett inn alt på nytt. AMD kjernen er jo veldig sår bar. Bare ei bitte liten ripe i core'en så kan hele CPU'en være defekt. Da e neste vei for den retning søppla.

 

nok om det, men ellers kan du ha satt en Spacere under hovedkortet feil slik at dem står å kortslutter to krester.

 

 

Bare noe jeg kom på i farta på morgenkvisten.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Opplevde noe det samme når jeg fikk meg nytt kabinet, men vi fant fort ut at jeg hadde korslutta psu, hadde bare kobla alle strømledinge uten orden, så det bare bare å koble alle ledingene fra hverandre, så sette opp strømleding på nytt uten og kortslutte psu så starta pcen.

 

Men jeg hadde klarte å skrappe litt på skjermkorte mitt, og fikk ikke noe bilde på skjermen, men det er en annen historie men den endte bra.

 

:thumbs:

Lenke til kommentar

Er ingenting galt med psu, har testet så og si alle komponentene i pcen med å sette dem i kameraten min sin pc. Den ser ut til å starte helt normalt i begynnelsen, skjermen lyser først grønnt i et lite øyeblikk, men så blir den oransje, og ingenting skjer. Det rare er at lydene som kommer fra selve pcen vitner nesten som om hele systemet booter opp som den skal, men får allikevel svart skjerm (men skjermkortet er helt ok, har sjekket). Men takk for forslagene, skal bla. teste Clints "insert-tricks". Men keep'em coming, jeg vil ha start på kjerra! :p

Lenke til kommentar

Den står på to av tre pinner slik den står nå. Du slår av maskinen, trekker ut strømkabelen og gjør følgende:

 

Jumperen kortslutter nå to av tre pinner (nr 2 og 3, nummerert ovenfra), du trekker den ut og setter den på pin nr 1 og 2 (da resettes cmos) og så setter du den tilbake på pin 2 og 3, før du slår på maskinen igjen.

 

Lykke til, håper det hjelper.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...