Gå til innhold

Sms blir chat Samsung s7


Anbefalte innlegg

Har en samsung s7 med telenor abonnement. Til en i kontakten min har sms funksjonen endret seg til chat. (Personen har også s7 og telenor) Og det gjør at jeg ikke får mottatt melding fra denne personen. Selv om jeg i innstillingene skrur av chat og på sms,så går det ikke.. og neste gang jeg går inn i melding er sms igjen blitt chat. Noen som vet grunnen til at det har blitt sånn? Alle andre i kontakten er vanlig sms og funker fint...

Endret av Thiede
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du aktivert RCS? Dersom både du og mottaker har aktivert RCS, vil det gå som chatmelidinger og ikke som sms. Du vil da kunne få høy oppløsning på bilder og kan sende videoer via meldinsappen på opp til 100 MB, få lesebekreftelse mm. Det spiser riktignok av datakvoten din.

 

Hvorfor du ikke mottar meldinger fra denne personen er jeg ikke sikker på, men kan ha andre årsaker også. Kan ikke se at det skal ha noen sammenheng med RCS. Har selv dette aktivert, og det fungerer uten problem.

 

Du kan lese om RCS her: https://www.digi.no/artikler/telenor-har-lansert-neste-generasjon-sms/396416

Lenke til kommentar

Test å skru "Avanserte anrop og meldinger" av på både din og kontaktens telefon (i Innstillinger-appen > Tilkoblinger > flere  tilkoblingsinnstillinger > "Avanserte androp...".

 

Det kan hende at en av dere har skrudd av funksjonaliteten, men RCS (SMS+) serveren ikke har avregistrert telefonen. Avsender fortsetter dermed å sende meldinger over SMS+ uten å bli avvist av serveren.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...