Gå til innhold

Thiede

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Thiede

  1. Thiede

    Registerreim

    Står ingenting.. er diesel
  2. Thiede

    Registerreim

    Har en gammel (2011 mod) fiesta,1,4 l. Den har gått 200000. Ifølge serviceheftet har det ikke blitt byttet registerreim. Hva er intervallene på disse bilene?
  3. Hva får en lærling utbetalt som prosessoperatør i skift? Vet det er 30% +stigende, av årslønn. Men hvor mye er dette?
  4. Skjønner det er store forskjeller. Bare derfor jeg lurte hvor mange timer dere hadde, og hvor mye dere øvelseskjørte utenom..
  5. Hvor mange kjørtetimer hadde du på a1 lappen/lettmotorsykkel. Sønnen min er 15 år, og har kun prøvd å kjøre i gata. Han har ikke mulighet for å øvelseskjøre, da vi ikke har bekjente med motorsykkelappen i nærheten. Hvor mange timer må han ha, sånn ca.., utenom de obligatoriske...
  6. Passer Kingston NV2 M.2 NVMe Gen 4 SSD inn i MSI z390-a pro?
  7. Prøver å google...Men til liten nytte. Jeg skulle hatt nye brennplater i vedovnen min, en ulefos 864. Noen som vet hvor man får tak i sånt, eventuelt om man kan kjøpe ildstein og kappe til og mure inni på en eller annen måte? Noe som blir sikkert altså...
  8. Vi har faktisk et kamera, som vi kan logge inn på via mobil. Kan jo sette det opp så vi ser ihvertfall hvordan det går hjemme... Takk, det var lurt! Ved å reise hjem er jeg så redd han skal bli hysterisk når jeg drar igjen for 2. gang.. men er jo ikke sikkert. Men nå kan jeg jo se ann på kameraet, og heller dra hjem om han er helt hysterisk her hjemme. Takk!
  9. Hunden vår på 10 måneder skal til uka være hjemme alene hele arbeidsdagen.. Dette har han aldri gjort før, da vi tidligere har hatt hjemmekontor/permisjon. Ikke har vi vært sykt gode på å trene på å være alene heller. Dvs, han er flink til å klare seg selv på dagtid, men han vet jo vi er i nærheten. Ikke så glad for at vi drar fra han... Jeg jobber bare 5 min unna. Burde jeg dra hjem i pausa mi? Eller blir det vondt værre, fordi jeg må dra fra han en gang til? Burde han i starten være i buret(det er stort og han kan gå rundt inni det), der han er trygg(er soveplassen hans)? Eller løs på et rom? Han får ikke hele huset da han fort skraper på vegger, river ting ned og tygger på ting 😵 Takk for positive svar🥰
  10. Hei🙂 Klart å miste laderen til min Harmon Kardon onyx 5 høytaler😭 Noen som vet hvordan lader jeg må kjøpe? Står 19v/2a under, men sier meg jo ingenting!! + at den kontakten også må passe... Må vel finnes en universal lader på clas ohlson e.l.? Noen som vet, og kan hjelpe meg??
×
×
  • Opprett ny...