Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymDiskusjon

Liker han meg ikke lenger ?

Recommended Posts

Hei, jeg har holdt på med en fyr i ca 5 måneder. jeg ble veldig fort forelsket, noe han sa han også ble. Vi var veldig mye sammen i starten og han har alltid virket veldig interessert i meg fram til nå. Det virker ikke som at han er så keen på meg lenger, han tar nesten aldri intenativ til å finne på noe eller være med meg, og jeg føler at jeg må presse meg på for at vi skal være samme ! Når vi chatter så bruker han alltid lang tid på å svare, og det er ikke like aktivt som det var før! Jeg har prøvd å ta det opp med han og spurt om han ikke er interessert i meg lenger men da sier han at han er det, og at jeg tenker for mye! Før var vi ilag 3-4 dager i uken, nå er det kanskje bare 2 og vi sov sammen nesten hele tiden. I perioder så har vi mye sex, men det føler jeg heller ikke at han er så lysten på lenger :( Han prioriterer ofte vennene sine foran meg, jeg syns det er helt greit at han er med venner men det hadde vært fint om han valgte meg foran de noen ganger . Jeg er redd for at han er blitt lei av meg, men ikke vil «gjøre det slutt» fordi han er redd for å såre meg eller noe! Virker jeg bare helt paranoid eller er det noe som skurrer her!?

 

Anonymous poster hash: cf658...b45

Share this post


Link to post

Forhold er jo ganske mye mer intenst i oppstarten. Det er jo mulig at det er som du mistenker, men utifra det du skriver er det helle ikke noe spesiell grunn til å tro det. Ting roer seg jo ned etter at en har hold på en stund.  Er jo også mulig dere har forskjellige forventninger til hvordan forholdet deres skal være.Anonymous poster hash: 47957...2a3
  • Like 3

Share this post


Link to post

Kan og være at han var veldig på i starten(kanskje meir enn du var ifølge han) og no er han litt mindre interessert å kanskje vil at du skal ta litt meir initiativ.

5 mnd er ikkje akkurat lång tid til at ting burde roe seg so veldig mykje, men folk er forskjellige.

Ta det opp med han istadenfor å spør folk på internett, vi veit ikkje kva han eller ho tenkjer.

Share this post


Link to post

Høres ut som honeymoon fasen er over.

Edit: Hvis du forventer det samme nivå av engasjement resten av forholdet vil du bli dypt skuffet. Vi går over til noe sterkere enn forelskelse etterhvert (kjærlighet feks) eller finner ut av at man vil videre. 

Edited by BuffyAnneSummers

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...