Gå til innhold

Alternativ til finn trygg betaling?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

PayPal funker ved at dere da lager en kontrakt. Det må da stå eksakt hva du kjøper, verdien, og at kvittering medfølger (hvis det gjør det). Problemet her er jo at du som selger må få forhåndsbetalt, noe mange ikke ønsker. Jeg som kjøper ville i hvert fall vært kritisk til å forhåndsbetale. Kontrakten vil jo så klart da hjelpe deg, men det er veldig mye slit i ettertid om du blir lurt.

Lenke til kommentar

Problemet med finn sin tidligere betalingsløsning var at selger ikke hadde så mye å spille opp med. Du måtte sende tingen før pengene var på kontoen din og kjøper kunne holde igjen penger hvis de mente det var noe galt. Noen brukte det for å lure til seg en ting gratis. PayPal sin løsning er da kanskje litt bedre der, men vet ikke hvordan det blir hvis det skjer noe galt.

Lenke til kommentar

Veldig enig. Har solgt en del på Finn, og som selger syns jeg Trygg Betaling var en særdeles dårlig greie for selger. Kjøper har alt på sin side, og velger han/hun å lure deg, så står du bare der. Hadde vært flott om Finn kommer med en bedre løsning etterhvert.

Så mye som Finn tar for sine annonser, og så stort Finn er blitt, bør de så absolutt ha en betalingsløsning på plass.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...