Gå til innhold

Nytt politisk parti? Plattform?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Også Arbeidsgiveravgift ser relativt høy ut, ikke sant, men denne avgiften er jo en ganske interessant èn. For om man fjerner den, så tør kanskje bedrifter ansette flere folk. Også smitter det over på utrolig mange andre skatter og avgifter hvor inntektene fra disse garantert vil øke noe. Kanskje det vil overstige det de får inn i rene Arbeidsgiveravgifter i dag til og med?

Takk for det. Jeg mener det blant andre ting bør være lov å vurdere det skatteregimet vi har i dag. det er ikke sikkert det er det beste selv om det har vært ufornadret i relativt lang tid. Flat beskatning ser for meg ut til å være mer rettferdig enn dagens system. I tillegg til å være enklere, billigere og lettere å drive inn.

Lenke til kommentar

Alle politiske parter starter med en drøm, så blir de etterhvert innhentet av virkeligheten.

 

Min personlige favoritt i la la land utenom Krf er i 2017 Liberalistene - et flott program for de som liker ting forenklet ned til barnehagestadiet.

Har du noe å bidra med? Det er vel spørsmålet? Jeg mener i positiv retning ....

Lenke til kommentar

Politikere i dag ansetter en masse mennesker i den offentlige sektor som det aldri noensinne vil bli bruk for, for å holde arbeidsledigheten nede. Det ser bra ut på statistikken, og partiene vet at de fort kan tape kommende valg hvis arbeidsledigheten blir for høy. Dette skjer i begge leirer, tror faktisk kanskje det er Høyre som er verst. På UIS jobber det for eksempel 35 stk. på biblioteket, og det er ofte ansatt en professor i hvert fag på en studieretning, altså 18 lærere på en bachelorgrad, istedenfor en. Selv om det bare er et fag det er snakk om. Og det er staten som driver universitetene. Det er et helt avsindig, vanvittig sløseri med penger. Dette er bare et eksempel, det skjer overalt. På samme vis deles det ut subsidier, for å holde arbeidsledigheten kunstig lav. Den "skjulte arbeidsledigheten" har vokst seg stor. Og hvem tror du de fleste som jobber i offentlig sektor stemmer på? Eller de som blir subsidiert? Norge er i ferd med å bli avindustrialisert. Det skjer naturligvis også på grunn av ny, arbeidsbesparende teknologi, import osv. Men den voksende offentlige sektoren har sin del av skylden. Tar du tak i dette, kan du vinne mange stemmer, for det er ingen av politikerne på Stortinget som snakker om det.

Dette kan bli Norges største utfordring i fremtiden. En som snakker for direkte demokrati, er forresten alltid en helt i mine øyne.

Lenke til kommentar

Hvordan har politikerne skapt eldrebølgen? Har de fikset et altfor bra helsevesen? Kanskje bare legge ned alt av helsetjenester for eldre så blir vi kvitt problemet....

Ved å liberalisere abortlovene og ikke legge til rette for at det kan fødes nok barn. Det norske helsevesenet er av bedrøvelig kvalitet og koster mange mennesker livet hvert år og gir tusenvis varige skader, så det er definitivt ikke årsaken

 

Du burde virkelig sjekke tallene og faktaene dine.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...