Gå til innhold

Sennheiser HD599


Jan1984

Anbefalte innlegg

Hei, fikk HD599 hjem i går, og er mitt første ordentlig kvalitets hodetelefoner, mitt forige headset er HyperX Cloud.  HD599 vil bli brukt en del til gaming men å musikk.  Det jeg merker med det, bortsett fra den fine lydkvaliteten, er att de tar på øra, noen andre som kjenner til dette?  Eller er det jeg som spiller for høyt volum? ikke att jeg tror jeg gjør det, eller har det noe med att jeg bruker det til Hovedkortet og ikke ett ordentlig lydkort eller DAC?

 

Kom å gjerne med hva dere synes om headsettet, men jeg lurer spesielt på om dette er normalt?, mulig jeg bytter det inn til noe annet, da de gir øra mine juling, eller kan det være en feil med akkurat de jeg har fått?  Jeg har ikke noe feil på hørselen så vidt jeg vet, eneste jeg har diabetes 1, som kan påvrike det meste i kroppen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva mener du med at de tar på øra? Siden du nevnte volum, så antar jeg at du ikke mente fysisk. Jeg har brukt dem så vidt en uke og synes de er for mid-forward: bass og treble er dyttet tilbake. Det er litt slitsomt.

Jeg mener akkurat det du beskriver der.  De blir slitsomme i lengden, å derfor skal de returneres.  Øretelefona i seg selv er kjempekomfortable.

Lenke til kommentar

Tar på øra? Med mindre du har Dumbo sine ører skal ikke disse skvise ørene sammen. Hvis øreklokkene er for stramme kan du strekke de ut litt og litt.

Øretelefona er noe av det mest komfortable jeg har hatt på øra/hode.  Det er lyden jeg prater om, som Tacanacy skriver, så er de for mid-forward, og for min hørsel så blir det slitsomt i lengden.  Veldig synd, for jeg var veldig fornøyd med de ellers.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...