Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Er egentlig ganske fornøyd med kabinettet jeg har. Et Lian Li PC-A71 som har huset mange oppsett i over 10år, men føler at tiden nå er inne for noe nytt og forhåpentligvis bedre.

 

Hva jeg ønsker av et nytt kabinett er god plass, skal huse vannkjøling og 6-10 disker. Støydempet og gjerne helt tett. Slik at lys holdes inne i kassen og ikke forurenser omgivelsene.

 

En ting som frister er et kabinett som er todelt, komponentene på den ene siden og disker, vannkjøling eventuelt strømforsyning på den andre. De få jeg har tittet på koster litt mer enn det smaker. Så dette er ikke et must.

Så litt på cube fra Thermaltake og interessant med et kabinett der HK ligger horisontalt, men er redd det kan være litt vanskelig å få plassert i hjemmet mitt.

 

Ser at nesten alle kabinett kommer med glassdør. Det er som sagt noe jeg ikke ønsker, men er villig til å leve med hvis det ikke lekker støy.

 

Må nevne at jeg har nytt ATX kort på vei. Så noe mindre enn det går ikke.

Endret av Pipboy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dersom du absolutt ikke ønsker sidevindu så kan du se på dette:
https://www.komplett.no/product/781841/datautstyr/pc-komponenter/kabinetterbarebone/big-tower/cm-storm-trooper-gaming-big-tower-sort?offerId=KOMPLETT-310-781841#

Jeg kjøpte dette for 5 år siden og det fungerte fint, men ble dessverre for stort for min plass.
Jeg har selve kabinettet enda og kan eventuelt selge det til deg dersom det er ønskelig (Ser da helst at du bor i Stavanger området og kommer å henter det)

Jeg ville ikke gitt 1800kr for det da jeg er imot å betale såpass mye for et gammel produkt (selv om det er bra)

Eventuelle 2delte så har jeg lest mye bra om dette:
https://www.komplett.no/product/806302/datautstyr/pc-komponenter/kabinetterbarebone/cube/corsair-carbide-air-540-cube-case-hvit?offerId=KOMPLETT-310-806302#

Helt lukket finner du her
https://www.komplett.no/product/863353/datautstyr/pc-komponenter/kabinetterbarebone/midi-tower/corsair-carbide-quiet-600q-full-tower?offerId=KOMPLETT-310-863353#:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...