Gå til innhold

Priser fra importør?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har man store forhåpninger for sin nettbutikk og har planer om å tjene penger på det, noe som igjen betyr at man må konkurrere på pris, så er det nesten ikke mulig å gjøre dette uten å selv være importør. Det finnes hauger av butikker som kjøper fra Norek og andre importører, men skal man kunne konkurrere mot Komplett, PS Data, MPX osv så må man ha like lave priser, og da tjener man ikke stort om man kjøper fra Norek. Prisene på datamarkedet er så presset at det er svært lite å hente hvis man ikke driver i stor skala.

Lenke til kommentar

Den ferdig PC grupper er ganske smal. Det er en eldre gruppe som foretrekker å snakke med selger og kjøpe over disk, og en yngre gruppe som kjøper komponenter og bygger selv. Så det faller liksom mellom disse to. En liten gruppe er de som tørr å handle fra nett, men ikke tørr å åpne kabinettet, men den er ikke så stor... Datakomponentener markedet er veldig trangt, så med mindre du har noen veldig gode konsepter eller samarbeidspartner så kan du egentlig bare glemme det.

Lenke til kommentar

lokalt kan man jo gjøre det litt "stort".. men om lokalt betyr oslo o.l. så ville jeg nok heller ha satsa på å gjøre dette på en hobby-basis.. Kjenner man endel i ungdoms- og de litt eldre miljøene så kan man faktisk tjene en slant eller to..

Man har jo endel pc-komponenter man gjerne ikke bestiller alene fra en webshop.. (nettverkskort, lydkort o.l.)

 

men som sagt.. det her kommer helt an på hvor man befinner seg i landet..

Endret av Duplo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...