Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Meningen og opprinnelsen av livet.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Et par kommentarer: Jeg vil ikke si kvantemekanikk motsier tradisjonell fysikk totalt, personlig synes jeg det er en overdrivelse. Youngs eksperiment viste ikke kantemekaniske fenomen, det kom først senere i liknende eksperiment utover 1900-tallet.

 

"Han fant nemlig striper av ettall og nuller(1 og 0). Med andre ord, han fant datakoder i ligninger som forklarer og beskriver universet vårt. Men det var ikke bare ettall og nuller i tilfeldig plassering, men det var nemlig et dataprogram som ble oppfunnet av en mann med navn Claude Shannon på 1940tallet. Dette er et spesifikt dataprogram, som blir brukt i søkemotor til fks google, youtube, finn.no, med flere."

 

Hvor fant han det? Hvilket konkrete program er det du snakker om?

 

Har ikke kommentert kvaliteten på teksten i seg selv.

 

AtW

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Takker for svar! Det programmet det er snakk om, som  Claude Shannon oppfant mellom 1940-1948, var vel ikke et spesifikt program, heller matematiske måter og løsninger som fører til digitale løsninger, som fortsatt blir brukt den dag idag i søkemotorer. 

 

Disse stripene av ettall og nulltall ble funnet i bilder av ligninger, som beskriver superstring theory, som igjen er leselig med noe som heter for adinkras, som er en bilderepresentasjon av disse ligningene. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...