Gå til innhold

Fryst bolognese


Anbefalte innlegg

Skrevet

Fryste inn 4 porsjoner med spaghetti bologneste med små pasta biter for ca. 2 uker siden. Ble kokt og ferdig til å spises før det ble fryst ned. Er det slik at pasta ikke skal fryses egentlig? Hørt mye farlig angående pasta og lignende.

Kan det spises eller ikke? Noen meninger? Har tint en porsjon siden i går kveld i kjøleskapet.

Det har blitt fryst i en boks i veldig tynn plast, så den har sikkert ikke vært helt tett.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Skaff deg beholdere som er beregnet til å oppbevare mat i fryseren. Ser ikke noe galt i å varme opp pasta og spise det igjen, bare husk at den helst ikke burde kjøles ned igjen og så varmes igjen. Du lager maten, fryser, tiner og spiser det eller kaster det.

Skrevet

Det går helt fint å gjøre som du gjør, men etter at maten har vært i fryser egner det seg ikke til å kjøles ned igjen. Det dannes toksiner i maten som, under riktige omstendigheter, kan være livsfarlig. Dette gjelder spesielt ris. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...