Gå til innhold

Slik blir LG V30s unike lydløsning


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har de tekniske lyddelene no å si hvis jeg bruker bluetooth headset,eller lønner det seg å bruke minijack på denne??

DAC (Digital to Analog Converter) brukes ikke når lyd sendes over Bluetooth da disse signalene fortsatt er digitale, men for hva det er verdt støtter LG telefoner aptx som gjør lyd over Bluetooth betydelig bedre utover hva en vanlig BT-implementasjon gir deg.

 

Det sagt, har du hodetelefoner med kvalitet har det jo ikke noe å si uansett. LG telefoner støtter aptx (Bluetooth-utvidelse for bedre lyd) også.

Lenke til kommentar

 

 

 

 

 

 

- Mulig jeg har gått glipp av noe vesentlig, men er ikke samtalene begrenset i båndbredde for å ta høyde for den enorme trafikken?

Eller var det bare før at dette var tilfellet?

 

 

 

 

Hæ?

Hva hadde dette med artikkelen å gjør?

 

 

 

- Etter din forfjamselse å bedømme, så er det tydelig at jeg mistolket artikkelen.

 

Jeg tok det for god fisk at dette hadde noe med telefoni å gjøre, siden det er en telefon det er snakk om.

 

Med uttalelser som denne...:

"...en dedikert lyddel som skal levere lyd i kvalitet så nær originalkilden som mulig ved å minimere forvrengning og hvit støy."

 

Så gikk tankene mine direkte til telefon-samtaler.

 

Og det er en kjent sak at i hvert fall før så ble samtaler båndbredde-messig begrenset for å ta høyde for den enorme trafikken.

 

Så jeg lurte litt på hvordan dem skulle klare å få personen i andre enden til å hørest akkurat lik ut i telefonen som om han/hun snakket med deg Face-to-Face.

 

Beklager forvirringen...

Lenke til kommentar

Har de tekniske lyddelene no å si hvis jeg bruker bluetooth headset,eller lønner det seg å bruke minijack på denne??

 

 

Ved digital lydoverføring (blåtann) så blir den digitale til analoge konverteringen utført på hodetelefonene og ikke av telefonen så da spiller det fint liten rolle hvilken DAC og effektforsterker som sitter i telefonen. Dette er jo en av de positive/negative tingene med digital overføring av lyd. Det samme gjelder om du har telefon uten analogutgang som det jo blir stadig flere av, blant annet iPhone 7 som tar all lyd via lightningkontakten og flere nye Androidtelefoner tar alt via USB-C som også da blir digitalt. Da er det kvaliteten på DAC og effektforsterker som er integrert i utstyret som tilkobles som styrer showet og ikke det som er integrert i telefonen.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...