Gå til innhold

Delay i spill Xbox One Problem


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har en Xbox One der det er en god del etterslep/delay når man spiller. Jeg skal gå f.eks til høyre å tar en stund før karakteren snur seg. Jeg har også testet med forskjellige spaker som jeg vet fungerer, men blir akkurat likens. Jeg har kontaktet Xbox Kundeservice, og de kunne ikke hjelpe meg. Jeg har en formening at det kan ha med 4k TVen min å gjøre? Xbox One 1.generasjon støtter vel igrunn bare Full HD? Jeg vet ikke hva problemet kan være, så håper på noen kloke svar :) takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spillmodus disabler det meste av bildeprossesseringsteknologi som kan skape lagg/delay i bildet, så du får litt dårligere bildekvalitet men i gjengjeld mindre delay. Hvor effektivt dette er varierer veldig fra TV til TV.

 

Hvis ikke TVen er problemet her så opplevde jeg en gang at min Xbox ble sinnsykt treg og uresponsiv med ekstra lange loadetider, halvering av framerate og konstant input lagg i alle spill. Jeg gjorde dette som fikset problemet for meg:

 

1 - Settings>Disk and Blu-ray>Persistent Storage>Clear Persistant Storage

2 - Settings>Network>Advanced Settings>Alternate MAC Address>Clear>Restart Xbox.

 

Om dette ikke gir noen effekt så må du nok prøve å factory resette Xboxen.

Lenke til kommentar

Når du har byttet over til spillmodus, ta så og bruk den innebygde kalibrering oppsettet til konsollen for å justere inn bildet mest mulig optimalt. Finnes selvsagt bedre løsninger, men den er grei å starte med :) Forøvrig veldig kjekt for oss å vite hvilken TV-modell det er snakk om også.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...