Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Hva er det forteste DU har kjørt?


JaguarXKR

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
JonasGab: Har du noen gang regnet ut hvor lang stripe med kjøttdeig du hadde blitt omgjort til hvis du hadde gått på trynet der?

Fall på ren asfalt med skikkelig utstyr går greit, så lenge du ikek treffer noe. Men det gjør du garantert. Og da er det game over. Møtet med autovernet i 300 blir nok ikke særlig behagelig.

 

Regner med at 310 var et stor kick.

Lenke til kommentar
Er det sant at noen politikere har kommet opp med et forslag om å fartssperre alle nye biler ved 100 km/t?

Aldri hørt om det og aldri vil jeg høre om det heller. Det er idioti.

Hvorfor? Fordi man trenger mer fart enn det, f.eks ved forbikjøring. Dessuten må man legge til misvisning, altså det må _minimum_ være 110km/h. I tillegg tviler jeg på at bilfabrikanter vil implementere slikt utstyr bare fordi det knøttlille landet Norge ønsker fartsperre. Dessuten; man kan jo alltids importere :green:

 

Edit: for ikke å snakke om at man får reduserte bøter ved forbikjøring hvis farten er 20-30% over fartsgrensen, mener iallfall det er noe sånt.

Hehe dette høres litt for dumt ut. Ikke det at jeg er for fartsperre, men en slik sperre er meget enkelt og implementere for produsentene, software har de allerede utviklet.

 

Knøttlite land som Norge du :laugh::thumbup:. Du må ha mer fart enn 110 km/t når du skal foreta en forbikjøring? :scared: For det første; hvis du må ha en så høy fart for å komme forbi han foran deg, så er det ikke noe vits å kjøre forbi (da bryter du fartsgrensen siden han foran deg allerede holder den maksimalt tillate fart). For det andre så må du fortsatt holde fartsgrensen for veien du ferdes på når du skal foreta en forbikjøring. Kommer du da ikke forbi kan du ligge bak, siden du ikke vinner en dritt på å kjøre forbi.

 

Maks fart i Norge er 100 km/t på visse klasse A motorveier. Jeg spør meg da hvorfor du trenger MER fart enn 110 km/t i knøttlille Norge, som kan sammenlignes med land hvor man tar i mot Slotti ved bomstasjonene :p.

 

Det er bare tull å si at du trenger mer enn 110 km/t i Norge.

 

Det blir såklart påkrevd at man monterer en slik sperre på import biler som kommer til Norge. :green::green::green:

Lenke til kommentar
Du må ha mer fart enn 110 km/t når du skal foreta en forbikjøring? :scared: For det første; hvis du må ha en så høy fart for å komme forbi han foran deg, så er det ikke noe vits å kjøre forbi (da bryter du fartsgrensen siden han foran deg allerede holder den maksimalt tillate fart). For det andre så må du fortsatt holde fartsgrensen for veien du ferdes på når du skal foreta en forbikjøring. Kommer du da ikke forbi kan du ligge bak, siden du ikke vinner en dritt på å kjøre forbi.

 

Det er bare tull å si at du trenger mer enn 110 km/t i Norge.

At man MÅ ha mer enn 110 er kanskje litt å ta i ja, men for å foreta tryggere forbikjøringer er det best å øke farten mye sånn at man kommer fort forbi. Det må jo du også forstå at hvis man kjører forbi en annen bil med 5km/h høyere fart så tar det veldig mye lenger tid enn hvis man holder 15km/h høyere fart. Altså ligger man i feil kjørefelt kortere tid og har mindre sjans for å støte på noen der.

 

Som kjørelærern min sa: Det er ikke tillatt å bryte fartsgrensene ved forbikjøring, men det er lov til å bruke hue! :thumbup:

 

Edit: trykkleif

Endret av phsyco
Lenke til kommentar
Tviler nok litt på 190 med golf 1,4. Da viser iallefall speedometeret feil. Golf 3 ble vel ikke levert med 1,4, men golf 4 har. Den har oppgitt toppfart til 171, 190-10% er ganske nøyaktig 171.....

Joda , Golf III er levert i 1,4Liter (har en selv) :yes:

 

Sted : AutoBhan

Bil/Mc : Ducati 748sps

Fart : ca 265km(reelt ca245)

Lenke til kommentar
70km/t ned fra Fanafjellet på en Everest Bison (ja, sykkel med pedaler) :wow:

KICK :scared:

(Kjørte omtrent parallellt med en bil litt lenger nede, mamma altså)

 

Satt på med pappa på Autobahn: 210km/t Audi A8 2,6 TDI

Audi har 2.6 bensin eller 2.5 tdi. Du må bestemme deg.. :p

Lenke til kommentar
70km/t ned fra Fanafjellet på en Everest Bison (ja, sykkel med pedaler) :wow:

KICK  :scared:

(Kjørte omtrent parallellt med en bil litt lenger nede, mamma altså)

 

Satt på med pappa på Autobahn: 210km/t Audi A8 2,6 TDI

Audi har 2.6 bensin eller 2.5 tdi. Du må bestemme deg.. :p

Mente 2,5TDI :blush:

 

Skriveleif :blush:

Lenke til kommentar

Har ikke kjørt så veldig mye selv...

 

Men en gang satt jeg på med fattern, på vei hjem fra et sted LANGT utti landet, I en merc E300 som var trimma til 180hk... Husker ikke hvor stor motor...

 

Ergo: Trimma E300

Fart: 170km/t på svingete landvei (R4)

Sted: nittedal (akershus?)

Endret av King_mephisto
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

klarte å dra en VW 95mod caravell med 1,8 disel, ca 90hk og 3 passasjerer+ sikkert 200kg pc utstyr ol. opp i 120 mitt på fjellet, i nedover bakke med utrolig god utsikt fremmover.

Ooo det var fort, men har liksom ikke kjørt biler som går så forferdelig fort :/

satt foressten på med samme bil, bar -50 liter øl og cola i 130, det gikk fort

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...