Jump to content

ExuZ

Medlemmer
 • Content Count

  290
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)
 1. "programmerbar ammunisjon" innstillingen er på linje med en eggetimer, så det er en vid definisjon av programmering.
 2. Er det greit å bygge så høyt så langt fra tbanen? Hvor kommer alle disse trærene på bildet fra og hvor blir det av obos ulven prosjekt med halvhøye blokker på høyreside av bildet. Det virker litt som om noen prøver å smiske til seg ekstra høyde med fancy tre som "garanterer miljø", verdensrekord og lignende. "Kortreist" trevirke som skal høstes i nordmarka, sages til på fossum og så kjøres til moelven og tilbake for å bli limtre. Hva med å hente tømmer litt nærmere moelven? Ville blitt kortere reist, men kan kanskje ikke markedsføres like bra som kortreist?
 3. Første avrop på kontrakten er på 96 milioner kroner, 80% av systemene går til hæren som får 252. Dvs (96*0,8)/252 = 0,30 millioner per drone, så en brøkdel av 2 millioner. Fortsatt dyrt selv om du får to for 300k nok, men antagelig mer nyttig enn en dji drone til 5k som sender all også flyinfo til kina (ryktes at de gjør det i ukraina)
 4. "men bushen i Rwanda kan nok fint benytte seg av samme droner og system som Amazon utvikler til sin pakkelevering :)" Rwanda har allerede et landsdekkende droneleveransesystem så de trenger ikke noe hente et misslykket amazon prosjekt. Det ser ut til å være 5 år siden de tok det i bruk allerede.
 5. Dette finnes jo som en film som legges på vinduer til møterom etc. At det samme brukes i en bil høres ikke ut som en ny oppfinnelse som burde patenteres. Det høres bare ut som patenttrolling.
×
×
 • Create New...