Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Misbruk av ledelsen i skolen?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Høres lite trolig ut. Isåfall er det noe de bare truer med...

Ikke at jeg vil antyde at du skriver om ting du ikke har greie på, men svaret ville være av større verdi for både trådstarter og andre lesere om du kunne hoste opp konkrete lover eller bestemmelser som skolen i så fall bryter og kan konfronteres med.

Lenke til kommentar

Tja, om det står i reglementet som er en del av avtalen som lar deg bo på skolen at du skal si fra om du kjenner til brudd på reglementet, så vil man antagelig kunne si det er avtalebrudd å ikke si fra, og da kan skolen velge å ikke lenger holde sin del av avtalen, i praksis hive deg ut fra internatet (hypotetisk "deg").

Det koker ned til hva du (eller foreldrene dine) har godtatt av reglement og forutsetninger for å få lov til å bo på internatet.

 

Skoleplassen kan de ikke ta fra deg.

Lenke til kommentar

Det finnes mulige grunnlag for å straffe noen som medvirker til regelbrudd. Hvilke konkrete grunnlag som er aktuelle for din skole kommer an på skolens ordensreglementnoen 

Problemstillingen er dersom det på ingen måte er medvirkning til regelbrudd, bare det faktum at du vet om at en medelev har gjort noe som bryter med reglementet. f.eks at han sa det til deg i ettertid, du fikk en snapchat, osv..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...