Gå til innhold

Cisco: Vi kan ikke håndtere IoT-eksplosjonen uten nettverksvirtualisering


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"En enhet som et par VR-briller kan alene bruke mer enn 90 ganger mer båndbredde enn strømming av HD-video, fortalte Ruba Borton, direktør for Cisco Growth Initiatives."

Dette fikk med iallefall til å stusse. Hvorfor skal VR-briller i seg selv bruke nettverksbåndbredde på noe som helst? Noe jeg har gått glipp av?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Pqy3rC

Hvorfor skal VR-briller i seg selv bruke nettverksbåndbredde på noe som helst? Noe jeg har gått glipp av?

Markedsføringspisspreik. Disse ønsker å selge nye løsninger, artikkelen er stort sett svada. Det de ser for seg er fremtidig streaming av VR innhold (noe ingen vet hva er ennå).

 

Det eneste de har rett i er at bredbånd stadig må bli bredere, men da ikke på grunn av VR. Admin av interne nett blir samme som før og de som ikke veit hva de driver med vil få større utfordringer. Det er her merkedsføringen gjerne bruker begrep som "må", "klarer ikke håndtere" etc.

Endret av Slettet-Pqy3rC
Lenke til kommentar

VLAN er vanskelig?

 

Finn deg en youtube video?

 

Vlan er ikke vanskelig. Det som er vanskelig er å håndtere 3000 vlan og 10000 vm'er fordelt på 300 hoster koblet til 10 kjerne-server og hvem vet hvor mange kant-switcher, cluster, og bladecenter. Hvordan sikre at de vlan du trenger, og bare de, er tilgjengelig på enhver guest til enhver tid, uavhengig av fysisk host. Si fra når du har funnet ut av det på en grei måte uten automasjon. PS! Du får ikke ansette flere folk, og skal helst nedbemanne samtidig. Da skjønner du kanskje hva Cisco og andre snakker om.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...