Gå til innhold

MSI 1080 Gaming X vs ASUS Strix 1080 vs EVGA FTW 1080?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det finnes ingen skjermkort som på egenhånd har for høy tempratur, Da har du isåfall for dårlig lufting i kabinettet, For varmt i rommet osv. Eller så er kortet defekt. Men et Skjermkort i seg selv skal ikke klare og få for høy tempratur om alt rundt det er optimalt. 

 

Ingen av de 3 kortene har noen merkbare forskjeller i ytelser. Du burde gå etter Pris og Design.

 

Personlig er jeg glad i MSI, De 2 siste Nvidia kortene jeg hadde var fra MSI og de fungerte veldig bra, lite støy og gode vifter.

 

Som sagt, Ytelsen på disse 3 er så lik at man ikke kan merke forskjell på dette i et spill.

 

Helt konkret så er ASUS GeForce GTX1080 et kraftigere kort, Og det har mer vifter. 

 

Men !! Når det kommer til ytelse vil du ikke merke forskjellen på de 3 kortene, så jeg hadde ikke giddi og betalt 7,900 kr for et 1080 kort når jeg kan få et 1080 som yter like mye til både 1.000-2.000 kr mindre.

Lenke til kommentar

Min MSI Gaming X er ekstremt stillegående hvertfall. Like stille eller stillere enn min forrige Asus 980 Strix. Den sammenlikningen er neppe verdt så mye siden Asus endret design fra to til tre vifter med 1080 uansett da... 

 

Har inntrykk at alle kortene over et minimumskrav på kjøling klokker ca like langt uansett.. 

Lenke til kommentar

Jeg har et Strix som virker stille og greit. Har ikke giddet å overklokke eller noe. Men en ting jeg liker med det som de andre ikke har så vidt jeg vet, er viftekontroller for kabinettvifter skjermkortet. Man kan altså kople 2stk kabinettvifter til skjermkortet, og la skjermkortet styre dem også. Så om skjermkortet holder lav temperatur så holder skjermkortet den totale viftestøyen nede ved å la kabinettviftene også kun spinne dersom det er behov. Ved stor last, og høy temperatur, vil skjermkortet også da, selv sørge for mere frisk luft kommer inn i PC kabinettet ved behov.

 

Dette vil kunne ha positiv effekt på ytelsen hjemme. Men som regel testes skjermkort i testbenker i stedet for i kabinetter. Slik at man ikke begrenses av et bestemt kabinett når man tester forskjellige skjermkort. Tester på nett vil derfor ikke si noe om dette er en fordel med Strix kortet med mindre dette testes spesifikt..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...